Στέφανος Δηλαβέρης ρώτησε πριν 1 έτος

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Pixel 6 αλλά επειδή αμφιβάλλω ότι θα έρθει ποτέ στην χώρα μας θέλω να το προμηθευτώ από το αμαζον της Γερμανίας. Υπάρχει κάτι που θα πρέπει ενδεχομένως να προσέξω ή κάποιος προτεινόμενος τρόπος πληρωμής; Είναι λίγο περίεργα δομημένο το site και δεν το καταλαβαίνω λίγο με μπερδεύει. 

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Στέφανε

Το Amazon είναι απόλυτα αξιόπιστο, οπότε γενικά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξεις. Αν θες 100% ασφάλεια, τότε η Paypal είναι η καλύτερη λύση για αγορές.

Επίσης, από τη στιγμή που η αγορά γίνεται από Ευρωπαική χώρα, δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος δασμών και τελωνείου.

Dimitris 008 απάντησε πριν 1 έτος

Πιό συγκεκριμένα ,πρέπει το προϊόν να φεύγει από χώρα που ανήκει στην Ευρ. Ένωση για αποφυγή τελωνείου.
 
Δεν ξέρω αν υποστηρίζει την Paypal ,πριν καναδυό χρόνια που παρήγγειλα από το Αγγλικό Αmazon ,δεν υποστηριζόταν η Paypal .

Στέφανος Δηλαβέρης απάντησε πριν 1 έτος

Από Αγγλία δηλαδή αν πάρεις τώρα θα υπάρξει τελώνιο ?? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Ναι, καθώς η Αγγλία πλέον δεν είναι στην ΕΕ.

Στέφανος Δηλαβέρης απάντησε πριν 1 έτος

Ωραία οπότε θα κοιτάω αμαζον Γερμανίας Ισπανίας και γενικώς ευρωπαϊκά δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο άλλο... πολύ ενοχλητικό που δεν έρχεται στην χώρα μας το προϊόν αλλά τι να κάνεις... πάλι καλά που υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά site γιατί αλλιώς θα είμασταν 2 φορές πίσω από τον ήλιο όχι μία που είμαστε τώρα 😅😂.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει και ιταλικό Amazon. Ωστόσο, το Γερμανικό συνήθως έχει τις καλύτερες τιμές.

Adam Kapetanakis απάντησε πριν 1 έτος

Γιώργο το Amazon συμπεριλαμβάνει το τελωνείο στην τελική τιμή. Στέφανε όταν πας να κάνεις checkout η τιμή που θα δεις είναι η τελική μαζί με τα import fees δεν είναι όπως στο eBay που δεν το περιλαμβάνουν.

Adam Kapetanakis απάντησε πριν 1 έτος

Επίσης μην ανησυχείς για το Amazon δεν υπάρχει πιο αξιόπιστο από αυτούς. Προς το παρόν δέχονται μόνο χρεωστική/πιστωτική και δεν υποστηρίζεται το PayPal. Έχω παραγγείλει άπειρες φορές απο εκεί και μερικές φορές ζήτησα να επιστρέψω προιον μέσα στις 30 μέρες επειδή δεν μου άρεσε και μου έκαναν refund no questions asked! Απλά πρόσεχε στην σελίδα του προιόντος να γράφει δεξιά sold by Amazon.