Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsAudio drop outs σε κάρτα ήχου μέσω firewire.
Αποστόλης Γούσιος ρώτησε πριν 2 έτη
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!
Είμαι ιδιοκτήτης ενός στουντιου ηχογραφήσεων και χρησιμοποιώ ένα σύστημα ήχου επαγγελματικό. Η κάρτα ήχου δεν είναι εσωτερικά στο PC αλλά εσωτερικά στην κονσόλα μιξεως και συνδέετε μέσω FireWire. Αρχικά για 2 χρόνια δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.. αργότερα ξεκίνησαν κάποια προβλήματα με πολλά audio drop outs. Που σημαίνει ότι για κάποιο λόγο δεν περνούσαν τα πακέτα ήχου μέσω του καλωδίου. Το αποτέλεσμα? Κρεμούσε όλο το σύστημα και κ ήχος μου ανύπαρκτος.. πολλές φορές πετούσε και blue screen of death..Μίλησα με κάποιους φίλους επαγγελματίες και μου πρότειναν να αλλάξω την κάρτα FireWire με μια πιο ιδανική, όντως τους άκουσα και την άλλαξα. Έπειτα για αρχή όλα έδειξαν άριστα!!! Το σύστημα λειτούργησε άψογα χωρίς κανένα audio drop out.. μετά από ένα Windows 10 update ξανά ξεκίνησε ο γοργοθας.. ακριβώς τα ίδια όπως παλιά… Ευτυχώς που έφευγα για διακοπές εκείνο το διάστημα και έτσι έμεινε πίσω χωρίς καμία εξέλιξη. Μόλις επέστρεψα διάβασα ότι τα windows 10 σε καινούρια updates κάναν κάποιες ενημερώσεις ξανά που ήταν σημαντικές. Δεν δίστασα λοιπόν και αποφάσισα να τις κάνω. Μετά από την ολοκλήρωση όλα έδειχναν ξανά να δουλεύουν άψογα..
Κάποιες φορές περνάει από το μυαλό μου ότι μπορεί να μου ξανακάνει κάτι τέτοιο εν ώρα εργασίας.. μήπως κάτι φταίει από θέμα hardware η ακόμα και digital..?? Μήπως γνωρίζετε κάτι παραπάνω εσείς? Που θα δώσει μια σίγουρη λύση?
Ευχαριστώ πολύ!!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, όντως κάποιες ενημερώσεις των Windows 10 μπορεί να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα..από τη στιγμή που τώρα όλα δουλεύουν ρολόι μπορούμε να αποδώσουμε το πρόβλημα στα updates…ο χρόνος θα δείξει..αυτό το διάστημα, όσο μπορείς απέφυγε να κάνεις ενημερώσεις…