Δημήτρης Βοϊτσίδης ρώτησε πριν 2 έτη

Είμαι σε δίλημμα και ήθελα να ρωτησω και εδώ, έχω τον ryzen  5600x στην Asus prime b550 plus και δεν ξέρω αν θα έπρεπε να προτιμήσω για την ψύξη του την be quiet dark rock 4 η την dark rock 4 pro τόσο για τον χώρο που καταλαμβανουν (θεωρούσα ότι η 4 pro θα χωρούσε δυσκολότερα αλλά στο σαιτ της be quiet στην 4 pro βγάζει ότι είναι απόλυτα συμβατή ενώ με την 4 θα έχω πρόβλημα στην εγκατάσταση 4 sticks μνήμης) όσο και για την σχέση απόδοσης τιμής και αν είναι overkill για τον επεξεργαστή (θα τον κάνω ovreclock μέχρι εκεί που πάει) επίσης θα αγοράσω να προσθέσω και όσα έξτρα fans μου επιτρέπει η εκάστοτε ψυκτρα. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω και για τις 2 αν 1 έρχονται με έτοιμη thermal paste και αν την προτείνετε και 2 αν έχουν στην συσκευασία splitter για τα fans να μπούνε όλα στο cpu fan στην μητρική η πρέπει να πάρω εγώ. 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη

Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις κάποιο υψηλό overclock, και ο δύο ψύκτρες θα σε καλύψουν εξίσου. Η Pro προφανώς αποδίδει καλύτερα, αλλά για την περίπτωση σου δεν είναι απαραίτητη.

Όσο αφορά το αν εμποδίζουν τα slot της μνήμης, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω από αυτό που αναφέρει η εταιρεία.

Όλες οι ψύκτρες έρχονται με προεγκατεστημένη πάστα. Όσο αφορά το splitter, η το manual της pro λέει ότι περιέχει ένα 1 προς 2. Το manual της απλής δεν αναφέρει κάτι.