Γεώργιος Νικολάου ρώτησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα σας.
Με βάση τα χαρακτηριστικά που έχω, θέλω να μου προτείνετε ποια οθόνη gaming να πάρω. Δεν με ενδιαφέρουν οι τιμές, γιατί μπορώ να την αγοράσω ακόμα και μεταχειρισμένη.
i5 4460 3.20ghz 4 cores
graphic card gtx 1660ti
Αυτό που έχω βρει στις παρακάτω οθόνες και το θέλω αν είναι εφικτό με βάση τα χαρακτηριστικά που σας έδωσα παραπάνω είναι: 1920x1080 FHD,144hz.
Μπορώ να πάρω οθόνη με 170hz θα αποδώσει καλύτερα;

LG 27GQ50F-B

Viewsonic XG2405-2

KOORUI B0BNDY2KFR

BenQ Zowie B08HJ2T1JK

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα Γιώργο! Κοιτάς οθόνες με διαφορετικούς τύπους panel και μέγεθος, οπότε δεν γίνεται άμεση σύγκρηση. Πρέπει να καταλήξεις κάπου πιο συγκεκριμένα για το τι ακριβώς ψάχνεις. Όσο αφορά τα 170 Hz, δεν νομίζω ότι με την κάρτα σου πιάνεις να αντίστοιχα FPS σε απαιτητικά παιχνίδια χωρίς να ρίξεις πολύ τα γραφικά, οπότε δεν έχει τόσο νόημα. 

Γεώργιος Νικολάου απάντησε πριν 11 μήνες

Οπότε αφήνουμε τα 170 hz.
Κατάλαβα ότι εννοείς ότι όλα είναι διαφορετικά.
Αλλά ποια από αυτές θα μου πρότεινες κατά την γνώμη σου για gaming.
Δεν με πειράζει η διαφορά των διατάσεων σε αυτές που έστειλα σε λίνκ, γιατί εγώ διάλεξα σε ίντσες μεταξύ 24 και 27 ίντσες.
Για αυτήν την μάρκα την κινεζική την KOORUI B0BNDY2KFR που κοστίζει στην amazon 109 ευρώ και από ότι βλέπω έχει και καλές αξιολογήσεις, αξίζει να την πάρω; Η υπάρχει περίπτωση να μου χαλάσει γρήγορα;
 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Δεν θα πρότεινα να πας σε μια άγνωστη μάρκα, ειδικά από τη στιγμή που δεν σε νοιάζει το κόστος. Ανάμεσα σε αυτές που ανέφερες, θα πήγαινα στην LG ή τη Viewsonic, με προτίμηση στην πρώτη λόγο VA panel.

Γεώργιος Νικολάου απάντησε πριν 11 μήνες

Σε ευχαριστώ φίλε Γιώργο, με έβγαλες από το δίλημμα.