Γιώργος Κοντόσταυλος ρώτησε πριν 4 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΤΟ PC MΟΥ ΚΑΙ Τ ΕΚΑΝΑ ΓΤ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΧΩ ΠΑΝΩ 32GB(3200HZ)ΡΑΜ ΚΑΙ ΡΙΖΕΝ 2700Χ ΚΑΙ 2070 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.Η ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PAGE NOT FAULT IN NONPAGED AREA.ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΤΟ PC ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, φρόντισε να έχεις ενημερωμένους drivers, ειδικά της κάρτας γραφικών, αλλά και Windows με τα πρόσφατα updates...επίσης ρίξε μία ματιά και εδώ. Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη μπλε οθόνη, σύμφωνα με τον οδηγό μας..

Γιώργος Κοντόσταυλος απάντησε πριν 4 έτη

Την τελευταία επιλογή που έχει ποθ ρυθμίζει κάτι στην εικονική μνήμη πως μπορώ να τ ρυθμίσω εγώ; ασπουμε έχω 32gb ram πως μπορώ να τ ρυθμίσω; Γιατί πάλι σήμερα μπυ έβγαλε μπλε οθόνη εχθές όλη την μέρα ήμουν κομπλέ σήμερα μου πέταξε πάλι το ίδιο..!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, τα προβλήματα συνεχίζονται? Στη δική σου περίπτωση δεν νομίζω ότι έχει νόημα να πειράξεις την εικονική μνήμη..ίσως η καλύτερη λύση είναι να προχωρήσεις σε ένα καθαρό format..