Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραBluetooth πρόβλημα αναγνώρισης.
Giannis Kapaktsis ρώτησε πριν 12 μήνες

Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με το Bluetooth στο laptop. Ενώ είναι ενεργοποιημένο, δεν αναγνωρίζεται από καμία άλλη συσκευή, αλλά ούτε και αναγνωρίζει άλλες συσκευές. Αυτό άρχισε να μου το κάνει από τότε που εγκατέστησα τα windows 11 (μη συμβατός υπολογιστής). Τώρα έκανα αναβάθμιση σε 22Η2, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και αν διορθώνεται; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεταδίδει την μουσική σε ασύρματα ηχεία;
 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 12 μήνες

Καλημέρα Γιάννη, πολύ πιθανόν να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα των Bluetooth με τα Windows 11. Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις επανεγκατάσταση τον driver όπως προτείνουν εδώ. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις ένα USB bluetooth και να κάνεις τη δουλειά σου. Εφαρμογές που να μεταδίδουν μουσική δεν υπάρχουν, αφού για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει επικοινωνία των ηχείων είτε με bluetooth είτε μέσω Wifi.

Giannis Kapaktsis απάντησε πριν 12 μήνες

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Γιώργο. Μάλλον στην λύση του USB θα πάω, γιατί έχω κάνει διαγραφή και επανεγκατάσταση του driver, αλλά τίποτα. Να σε ρωτήσω όμως δεν θα έχω πρόβλημα που το laptop έχει ήδη εγκατεστημένο Bluetooth; Γιατί κάνω απεγκατάσταση, αλλά μόλις κανω επανεκκίνηση, τα windows κάνουν μόνα τους επανεγκατάσταση.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 12 μήνες

Για παν ενδεχόμενο μπορείς να κάνεις disable τη συσκευή από τη διαχείριση συσκευών.. 

Giannis Kapaktsis απάντησε πριν 12 μήνες

Ευχαριστώ για την απάντηση.