Δημήτρης Βοϊτσίδης ρώτησε πριν 2 έτη

Ρώτησα χθες πάλι για ψύξη επεξεργαστή ανάμεσα στις dark rock 4 και dark rock 4 pro και αναρωτήθηκα αν χρειάζομαι κάτι τόσο ογκωδες στο κουτί μου. Ο επεξεργαστής είναι ένας r5 5600g και ίσως του κάνω ελαφρύ ovreclock. Η ερώτηση μου είναι λοιπόν 1ον ποια από τις 2 ψύκτρες είναι καλύτερη η dark rock slim η η pure rock 2 (και στις 2 θα προστεθεί ο μέγιστος αριθμός ανεμιστήρων που υποστηρίζεται της ίδιας εταιρίας), 2ον είναι αυτές οι ψύκτρες καλύτερες από την stock wraith stealth του επεξεργαστή και 3ον μπορούν αυτές οι 2 να ψυξουν επαρκώς τον επεξεργαστή μου για να λειτουργεί απροβληματιστα? Μέχρι στιγμής με την wraith δεν είχα κανένα πρόβλημα (σε λογικά πλαίσια) (μόνο όταν ζητάω πολλά από τα ενσωματωμένα γραφικα και θερμαίνεται). Ισως να προσπερασουμε και το πρόβλημα των γραφικών αν αυτό είναι εφικτό.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, σίγουρα μία ποιοτική after market ψύκτρα θα κάνει καλύτερη δουλειά σε σχέση με την stock, ειδικά όταν ζορίζεις το σύστημα σου..μεταξύ των δύο που αναφέρεις, η Dark Rock Slim είναι ποιο ποιοτική..οι θερμοκρασίες που παρατηρείς και σε προβληματίζουν ποιες είναι?

Δημήτρης Βοϊτσίδης απάντησε πριν 2 έτη

Εγώ δεν προλαβαίνω να παρατηρήσω προβληματική θερμοκρασίες αλλά σε παιχνίδια με τα ενσωματωμένα γραφικά βλέπω και 80 βαθμούς και παλιότερα είχα απενεργοποιησεις και υποθέτω πως αυτό είναι αφού δεν crashαρει το παιχνίδι αλλά το pc. Απάντησες σε όσα ρώτησα όμως σε ευχαριστώ. Μια τελευταία ερώτηση. Θεωρείτε ότι η dark rock slim είναι επαρκής για τον 5600g?

Δημήτρης Βοϊτσίδης απάντησε πριν 2 έτη

Προβληματικες*

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Ναι, είναι παραπάνω από επαρκής..