Γιώργος Στεργίου ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα και καλή χρονιά .Εδώ και μια μέρα ο υπολογιστής για κάποιο λόγο κάνει επανεκκινήσεις από μόνο του ,το οποίο δεν ξανά ανάβει η οθόνη ενώ λειτουργεί κανονικά.Οταν το κλείνω από το κουμπάκι και το βάζω σε λειτουργία ,ανοίγει για λίγο και μετά μπλε οθόνη τον οποίο κάνει επανεκκίνηση και δεν δίνει εικόνα  .Δοκίμασα να κάνω φορμάτ που χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το φορμάτ ,βγάζει μπλε οθόνη και κάνει πάλι επανεκκίνηση χωρίς να ανάβει η οθόνη( υπενθυμίζω το pc δεν κλείνει λόγο θερμοκρασίας απλά δουλεύει χωρίς να δείχνει κατι.)Δοκίμασα να περάσω τα windows και σε ένα άλλο σκληρό που έχω πάλι τα ίδια δείχνει ότι γίνεται η φόρτωση των αρχείων για τα windows και μόλις είναι να πάει στο επόμενο βήμα ,πάλι μπλε οθόνη. Έβγαλα ,έβαλα ram,GPU και τον έναν σκληρό χωρίς αποτέλεσμα .Από ότι παρατήρησα ανάβει κόκκινο λαμπάκι στην μητρική το GPU και το Boot αλλά για λίγο όμως.Εχετε μήπως κάποια ιδέα τι μπορώ να κάνω επειδή τα έχω εξάντληση όλα και τον έφτιαξα σχετικά πρόσφατα τον υπολογιστή .

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Γιώργο και ευτυχισμένο το νέο έτος! Αν έχεις τοποθετημένες πολλές μνήμες, κάνε δοκιμές με κάθε μια μνήμη χωριστά.

Γιώργος Στεργίου απάντησε πριν 1 έτος

καλησπέρα σας,Έχω 4 μήνες τοποθετημένες .Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με νέες πληροφορίες 

Γιώργος Στεργίου απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα .Δυστυχώς δοκίμασα τις μνήμες 1-1 και πάλι μετά από λίγα δευτερόλεπτα έβγαζε μπλε οθόνη κάνοντας επανεκκίνηση από μόνο αλλά χωρίς να επιστρέφει η εικόνα(Ο υπολογιστής κανονικά αναμμένος και είναι  σαν να μην έχω συνδέσει οθόνη .)

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Δοκίμασε να αφαιρέσεις οποιοδήποτε εξάρτημα και περιφεριακό δεν είναι απαραίτητο για το boot. Αν έχεις ενσωματωμένα γραφικά, δοκίμασε να αφαιρέσεις και την κάρτα γραφικών.