Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaFacebook λογαριασμός διαφημίσεων
Xristos Vlachos ρώτησε πριν 1 έτος
Εντελώς τυχαία είδα μια ενημέρωση μέσα από το Facebook πως μια διαφήμιση δεν μπορεί να εγκριθεί και απορρίπτεται το αίτημά μου. Όπα λέω, εγώ δεν έκανα καμία διαφήμιση!

Έχω μια σελίδα στο Facebook και μέσω αυτής πήγα στον διαφημιστικό λογαριασμό της σελίδας να δω τι γίνεται (υπόψην δεν έχω πραγματοποιήσει καμία διαφήμιση στο Facebook).

Στον διαφημιστικό λογαριασμό μου είδα πως εγώ είμαι ο διαχειριστής και υπάρχουν 2 ακόμα χρήστες (τους οποίους δεν γνωρίζω) με τα εξής δικαιώματα:
Διαχειριστής διαφημιστικού λογαριασμού, Διαφημιστής διαφημιστικού λογαριασμού, Αναλυτής διαφημιστικού λογαριασμού.

Μεταβαίνοντας στις πληρωμές διαπίστωσα πως έχουν γίνει συναλλαγές με ρουπία Ινδονησίας και πως έχω και ένα πιστωτικό υπόλοιπο.
Αφότου έκανα μια ένσταση στο Facebook μου απάντησαν πως ο λογαριασμός είναι περιορισμένος μέχρι να λυθεί το αίτημα, ωστόσο για να μπορέσει να προχωρήσει πρέπει να τους αποδείξω πως έχουν γίνει κακόβουλες χρεώσεις από δικό μου μέσο πληρωμής προς το Facebook. Ανέφερα πολλές φορές στην υποστήριξη πως το πρόβλημα δεν είναι οι χρεώσεις αφού δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα μέσω πληρωμής αλλά ότι 2 κακόβουλοι χρήστες κάνουν διαφημιστικές ενέργειες μέσω του διαφημιστικού μου λογαρισμού. 

Εν κατακλείδι, έσβησα τις διαφημίσεις που υπάρχουν αλλά επειδή ο λογαριασμός μου έιναι περιορισμένος δεν έχω δικαίωμα να αφαιρέσω τους κακόβουλους χρήστες που τον χρησιμοποιούν.
Δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με την υποστήριξη ώστε να εξαλείψω το πρόβλημα και ούτε γνωρίζω πως προέκειψε εξαρχής και πως θα το εμποδισω ώστε να μην επαναληφθεί. 

Οποιαδήποτε βοήθεια από την ομάδα σας θα μου ήταν πολύτιμη!

Με εκτίμηση, 
Χρήστος.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Χρήστο, δυστυχώς δεν μας έχει τύχει κάτι παρόμοιο για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε..Το κωδικό στο Facebook μπορείς να τον αλλάξεις?