Νίκος Κούπας ρώτησε πριν 3 έτη
Λοιπόν, καλησπέρα. Μετά από πάρα μα πάρα πολλές ερωτήσεις και απίστευτο πρήξιμο στο PC Steps, πήρα τη τελική απόφαση για το build που θα κάνω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα για τη βοήθεια και ένα μεγάλο συγνώμη για το πρήξιμο. Ακολουθεί το build Asus Prime x470 Pro MSI 1660Ti Gaming X AMD Ryzen 5 3600 Corsair TX650M Coolermaster MB530P Intel 660p Series 512GB 16Gb Ram 3200mhz cl 16 Ripjaws V AOC C27G1 Και όπως λέει και ο τίτλος, η τελικη ερώτηση. Τι γνώμη έχετε για αυτό το build. Τι θα αλλάζατε με τα ίδια χρήματα. Το build είναι της λογικής ότι στο άμεσο μέλλον (πχ λεμε τώρα 4-5 χρόνια) δε θα χρειαστεί οπωσδήποτε να αλλάξω κάτι, κατά τη γνώμη μου ίσως μια δεύτερη οθόνη ή μια πιο καλή πρώτη και η gpu. *(σημείωση, hdd, ssd, gpu cooler, extra fans κ άλλα θα προστεθούν αργότερα). Η μόνη άμεση αλλαγή πριν την αγορα αυτού του υπολογιστή είναι η μητρική να αλλάξει με την 20ευρω ακριβότερη X470-F της Asus. Κατά τα άλλα, εάν καθηστερισω έναν μήνα περίπου για Black Friday / cyber Monday, τότε μόνο θα πάρω κάτι καλύτερο αλλά με τα ίδια λεφτά. Πχ λεμε τώρα αν η gpu πέσει από τα 320 στα 270 και μια καλή custom υλοποίηση είτε της RTX 2060 είτε της RX 5700 πέσει από τα 320 ευρώ και κάτω, τότε ναι προφανώς κ θα γίνει μια αλλαγή. 
2 Απαντήσεις
Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη
Καλησπέρα Νίκο, η σύνθεση που αναφέρεις είναι ΟΚ. To μόνο που υστερεί κάπως είναι σε gpu, εάν βρεις κάποια προσφορά θα έχεις μία πιο ισορροπημένη σύνθεση. Πάνω κάτω η αντίστοιχη δική μας είναι αυτή.. 
Νίκος Κούπας απάντησε πριν 3 έτη
Το γνωρίζω και ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Όπως προανεφερα και εγω αλλα και εσείς, εάν βρω καμιά προσφορά θα ανέβω σίγουρα σε καλύτερη gpu.