Νεκτάριος Ζόγκος ρώτησε πριν 1 έτος

Καλημέρα σας. 
Έχω ένα nuc11 i3 16gb ram. Επάνω έχω συνδέσει μια Logitech Brio 4k. Όλα ενημερωμένα οι οδηγοί εγκατεστημένοι και πάντα ενημερωμένοι το λειτουργικό 11 pro πάντα ενημερωμένο. 
Για οθόνη έχω επάνω συνδέσει μια LG C9 55. Όλα λειτουργούν όπως πρέπει.  Μέσα στα windows επίσης έχω ενεργοποιήσει HDR με όλες τις ρυθμίσεις σωστά.  
Το πρόβλημα είναι ότι με το logi capture όταν κάνω εγγραφή το desktop ανεξάρτητα την ανάλυση και το frame rate φλασαρει ενώ η κάμερα Κάτω δεξιά παράθυρο που την έχω όχι.  Έχω δοκιμάσει τα πάντα.  Έχετε καμία ιδέα?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Νεκτάριε! Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο λογισμικό για το capturing, όπως το OBS.

Νεκτάριος Ζόγκος απάντησε πριν 1 έτος

Θα το δοκιμάσω και αυτό αλλά το σημαντικό είναι να λειτουργήσει το λογισμικό της πανάκριβης κάμερας που έχει πολλές δυνατότητες και πλήρη εκμετάλλευση της κάμερας.  Το περίεργο είναι ότι ψάχνοντας δε βρίσκω άλλους με την brio με παρόμοιο πρόβλημα.  Λογικά κάτι φταίει στους οδηγούς ηγους της κάρτας γραφικών του nuc σε συνδιασμό με την οθόνη το HDR της και τα 120 hz που δεν υποστηρίζει η κάρτα του nuc. Κάτι εκεί παίζει.  
Πρόσφατα πούλησα την εξωτερική κάρτα γραφικών μια 3080 που του είχα βάλει και το μεταμόρφωνε τελείως και έπεζε και στα 120hz απροβληματιστα.  Δυστυχώς δεν είχα τότε την brio για να δω αν θα έκανε το ίδιο.  Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα το έκανε.  
Θα επιστρέψω αφού δοκιμάσω το OBS. 
Ευχαριστώ 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Το πιο πιθανό είναι πως είναι θέμα του προγράμματος ή του driver. Μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις και τα δύο από την αρχή. Επίσης, μπορεί κάποιο πρόσφατο update των Windows να προκάλεσε το πρόβλημα, αλλά δεν αξίζει να κάνεις format μόνο γι αυτό.