Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsFormat και επανεγκατάσταση των Windows Vista
michalis ρώτησε πριν 8 έτη
θέλω να κάνω format σε windows vista. Έχω κάνει back up όλα μου τα αρχεία και έχω το DVD στα χέρια μου με τα vista. Ο σκληρός μου δίσκος είναι 500GB χωρισμένος στα δύο. Σε C & D + 1 τομέα Ε (image) από τη “μάνα του” που λένε. Θέλω να σβήσω τα πάντα γιατί ο υπολογιστής σέρνεται στη κυριολεξία και να τα ξαναεγκαταστήσω με το δίσκο πάλι χωρισμένο στα δυο. Ευχαριστώ πολύ!

4 Απαντήσεις

DSSXe . απάντησε πριν 8 έτη

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης ένα βήμα πριν ξεκινήσει η αντιγραφή αρχείων θα δεις μια οθόνη όπου θα δείχνει όλους τους σκληρούς δίσκους και τα εικονικά διαμερίσματα και τα ορίζεις εσύ όπως θέλεις. Πάντως με τα windows svista ακόμα και μετά από format θα είναι θέμα λίγου χρόνου να σέρνεται ξανά το PC σου. Επέλεξε καλύτερα κάποια διανομή Linux η στην χειρότερη βάλε πειρατικά τα 7 και ησύχασε…

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

DSSXe, ποτέ δεν προτείνουμε πειρατικά προγράμματα, αν το ξανακάνεις θα σε αποκλείσω από το σύστημα των ερωτήσεων.

Μιχάλη, δεν θα κερδίσεις κάτι με το να σβήσεις και τα δύο partition, εκτός αν θέλεις να αλλάξεις τα μεγέθη τους. Αλλιώς, αρκεί να κάνεις format στο πρώτο partition που είχε τα Windows, και το σύστημα θα είναι σαν καινούριο.

konak απάντησε πριν 8 έτη

Επειδή είχα τα Vista σε laptop που πάλιωσε και σερνόταν, έβαλα τα 8 και έγινε σαν καινούριος. Ιδανικό θα ήταν να έβαζες κάτι άλλο εκτός από τα Vista. Τα 7 ή τα 8. Μήπως να περίμενες να βγουν τα 10 και να κάνεις upgrade (αν γίνεται) με παρόμοια προσφορά όπως είχαν στα 8 στην αρχή? Εγώ τα είχα αγοράσει μόνο 30 ευρώ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δεν πιστεύω πως θα δέχονται upgrade για τα 10 από τα Vista. Και τα 8 όταν βγήκαν, μόνο από 7 γινόταν το upgrade, απ’ όσο θυμάμαι.