dimitris dimitriadis ρώτησε πριν 1 έτος
Χρησιμοποιώ τις ετικέτες του gmail για να ομαδοποιώ τα μηνύματα. Μέχρι πρόσφατα μπορούσα να δώσω χρώμα στο τίτλο κάθε ετικέτας είτε από την αυτόματη – προτεινόμενη επιλογή είτε από προσαρμογή του χρώματος. Μετά την τελευταία ενημέρωση – αναβάθμιση το χρώμα που επιλέγω από τα προσαρμοσμένα το κρατάει μερικά δευτερόλεπτα και ύστερα το σβήνει. Γνωρίζει κάποιος κάτι;

12 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Δημήτρη
Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται στη σελίδα του Gmail και στην εφαρμογή; 

dimitris dimitriadis απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα, 

Δεν κατάλαβα την ερώτηση; (Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται στη σελίδα του Gmail και στην εφαρμογή;) Τι εννοείται με τη σελίδα Gmail και την εφαρμογή) είναι διαφορετικά;
Μπαίνοντας στο Gmail μπορείς να εφαρμόσεις σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα ή στην ίδια ομάδα μηνυμάτων μια ετικέτα (με όνομα ότι θέλεις). Αυτή μπορείς να την βάλεις και ένα χρώμα για καλύτερη οπτική αναγνώριση. Εδώ και 1-2 μήνες δέχεται μόνο τα υπάρχοντα και όχι τα προσαρμοσμένα.
Ξέρετε μήπως πvς μπορεί να επικοινωνήσεις κάποιος με το τεχνικό τμήμα της Google;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Ρωτάω αν όταν μπάινεις από το PC στη σελίδα του Gmail και όταν μπάινει από την εφαρμογή στο κινητό, εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα;

dimitris dimitriadis απάντησε πριν 1 έτος

δεν χρησιμοποιώ το gmail από το κινητό. Πάντως το δοκίμασα από άλλο υπολογιστή και από άλλο browser και κάνει το ίδιο. Προφανώς είναι κάποια ρύθμιση του gmail που άλλαξε, αλλά δεν δίνουν σημασία.
Η ερώτηση μου όμως είναι πως μπορείς να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα τους;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Έκανα δοκιμές στον δικό μου λογαριασμό και δεν εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα, οπότε σίγουρα δεν είναι κάποιο γενικευμένο bug.

Απ’ όσο γνωρίζω, η Google δεν προσφέρει κάποια επιλογή επικοινωνίας για τις δωρεάν υπηρεσίες της.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση, ίσως απλά κάνουν δοκιμή κάποιο νέο χαρακτηριστικό σε περιορισμένους χρήστες και προκλήθηκε από εκεί το πρόβλημα.

dimitris dimitriadis απάντησε πριν 1 έτος

ευχαριστώ

dimitris dimitriadis απάντησε πριν 1 έτος

Επίσης με βάση αυτά αυτό που μου γράψατε, ότι δουλεύει κανονικά σε εσάς, το δοκίμασα σε άλλο email και το δέχεται κανονικά. 
Υπάρχει μια περίπτωση να γίνεται αυτό καθώς έχω βάλει μεγάλο αριθμό ετικετών και δεν μπορεί να δεχθεί πρόσθετα προσαρμοσμένα χρώματα. Τα προτειν’ομενα πάντως τα δέχεται.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Πόσες ετικέτες έχεις δημιουργήσει; Θα μπορούσα να κάνω δοκιμή για να δω αν όντως το Gmail έχει κάποιον σχετικό περιορισμό. 

dimitris dimitriadis απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη.
Πολλές θα δοκιμάσω να σβήσω μερικές να δω αν φταίει αυτό
Πάντως λίγο στο διαδίκτυο που έψαξα υπάρχει όντως πρόβλημα, το γράφουν και άλλοι, αλλά δεν υπάρχουν απαντήσεις για το τι φταίει.
Μάλλον πρέπει να βρούμε κάποιο άλλο email!! 
Ευχαριστώ

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Αληθώς Ανέστη Δημήτρη!

Αν το πρόβλημα εμφανίζεται σε πολλούς χρήστες, τότε σίγουρα είναι bug του Gmail και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να διορθωθεί σύντομα.

dimitris dimitriadis απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα, 
Ευχαριστώ που ασχολήθηκες τόσο, μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα με το gmail αλλά όπως γίνεται πάντα δεν μπορείς να βρεις κανέναν από αυτές τις μεγάλες εταιρείες να σου δώσει μια ασφαλή απάντηση.
Έσβησα πολλά προσαρμοσμένα χρώματα από ετικέτες, έσβησα και κάποιες από αυτές, μπαίνω σήμερα βάζω προσαρμοσμένο χρώμα σε 3 νέες …. την μια την κρατάει τις άλλες τις επαναφέρει στο γκρί! Λέω μάλλον κρατάει πάντα την δεύτερη και σβήνει την πρώτη … τίποτε ούτε αυτό.
Επίσης θα ήθελα την γνώμη σου σε ένα άλλο θέμα, δεν ξέρω αν υπάρχει καν στις ερωτήσεις. Ένα πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει εύκολα εξερεύνηση (αρχείων – φακέλων) κάτι σαν μια απλή βάση δεδομένων όπου με μερικές λέξεις κλειδιά (που θα έχεις βάλει βέβαια) να σου βρίσκει κάτι που θέλεις. Για παράδειγμα έγραψα ένα αρχείο word με θέμα τις ετικέτες του gmail, βρήκα και ένα βιβλίο που έχει οδηγίες γι’ αυτό το θέμα, ή βρήκα αναρτήσεις που αναφέρονται σε αυτό το θέμα (και τις έγραψα βέβαια σε ένα αρχείο) Να μπορώ να βάλω την λέξη κλειδί και να μου φέρνει ότι έχω με το κλειδί ετικέτες. (αυτό μπορεί να γίνεται και με φωτογραφίες). 
Πριν χρόνια είχα ψάξει για φίλο δημοσιογράφο και είχα βρει πρόγραμμα και μάλιστα Ελληνικής εταιρείας, το οποίο ήταν για δημοσιογραφικούς οργανισμούς, όπου οποιαδήποτε άρθρο, αρχείο, φωτογραφία (το οποίο είχε δηλωθεί με λέξεις κλειδιά) μπορούσε να βρεθεί αμέσως. Βάζοντας π.χ. την λέξη “ετικέτες¨ στα έφερνε όλα. Στοίχιζε πολύ όμως (πριν την κρίση ήταν αυτό – 6-9.000 ευρώ!) αλλά έκανε τα πάντα. Αυτό βέβαια γίνεται με βάση δεδομένων (ήμουν παλιά προγραμματιστής) αλλά θέλει δουλειά. Γνωρίζεις κάποια πλατφόρμα που να κάνει κάτι παρόμοιο (ένας συνδυασμός ουσιαστικά του keep της google και της ανεύρεσης; 
Την καλημέρα μου, πάλι ευχαριστώ και χρόνια πολλά για την γιορτή σου προχθές. Γιόρταζε και ο γιός μου αλλά με την μετακινούμενη γιορτή σας σας ξεχνάει ο κόσμος. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Τα Windows έχουν ενσωματωμένη δυνατότητα για να κάνεις αναζήτηση μέσα σε αρχεία κειμένων. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Όσο αφορά την αναζήτηση με βάσεις ετικέτες-λέξεις κλειδιά, δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιο σχετικό πρόγραμμα.