spyros ρώτησε πριν 7 έτη
Καλημερα
Οταν ανοιγω τον υπολογιστή και έχει φορτώσει μου βγαζει μηνυμα  και ζητάει Google photos backup
Πως μπορω να το απενεργοποιησω?

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 7 έτη

Κάνοντας απεγκατάσταση του προγράμματος που εγκατέστησες και μάλλον είναι το google drive