Ιωαννης Ντεβετουδης ρώτησε πριν 2 έτη
ΨΆΧΝΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΜΉΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΜΙΑ ΚΆΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΏΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΣΩ ΤΟ PC BUILD ΜΟΥ. ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΜΟΥ ΉΤΑΝ ΝΑ ΠΆΡΩ ΜΙΑ RX 5700 XT ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΆ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΤΙΜΉ (ΜΈΧΡΙ 450-500€) ΟΠΌΤΕ ΕΊΠΑ ΝΑ ΨΆΞΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΘΗΝΌΤΕΡΗ RX 5600 XT Ή RTX 2060 ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΔΕΝ ΒΡΉΚΑ ΚΆΠΟΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΤΙΜΉ (ΜΈΧΡΙ 400€). ΑΠΟ ΌΤΙ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΤΟ STOCK ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ  ΚΆΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΏΝ ΟΠΌΤΕ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΊΟΔΟ ΓΊΝΕΤΑΙ ΣΥΝΉΘΩΣ RESTOCK ΣΤΙΣ ΚΆΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ Ή ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΟΤΆΣΕΙ ΚΟΝΤΆ ΣΤΑ 450€ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΑ ΆΛΛΗ ΚΆΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΏΝ ΚΟΝΤΆ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΏΣΕΙΣ ΤΗΣ RX 5700 XT Ή RX 5600 XT Ή RTX 2060 ΣΤΟ GAMING. ΑΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΗΝ ΠΆΜΕ ΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΏΝ ΜΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ RX 5600 XT.
1 Απαντήσεις
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Ιωάννη

Δυστυχώς, αυτήν την περίοδο υπάρχει παγκόσμια έλειψη σε chip και γι αυτό υπάρχουν οι ελλείψεις στις κάρτας γραφικών. Σκέψου ότι μέχρι και τα εργοστάσια αυτοκινήτων μείωσαν την παραγωγή γιατί δεν έχουν αρκετά chip.

Με τις τωρινές τιμές δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική με παρόμοιες επιδόσεις. Αναγκαστικά πρέπει να περιμένεις να επανέλθει η αγορά στη φυσιολογική της κατάσταση.