Nikos Tegopoulos ρώτησε πριν 4 μήνες

Γειά σας παιδιά  και καλή χρονιά. 
 
Ερώτηση: το greeksubs  εχει κλείσει? Δεβ βρίσκει υποτιτλους στο kodi. 
 
  Γνωρίζετε κάτι?

9 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Καλημέρα Νίκο και καλή χρονιά! Σε εμάς λειτουργούν καλά τόσο σε Android TV Box, όσο και σε Windows PC. Δοκίμασε αλλαγή IP με κάποιο συμβατό VPN, ή αλλαγή DNS

Nikos Tegopoulos απάντησε πριν 4 μήνες

Γιώργο, τα δοκίμασα αλλά συνεχίζει να κανει το ίδιο.
Έκανα τώρα το εξής: Όρισα το opensubtitles.com (βάζοντας τα διαπιστευτήρια), για έρευνα υποτίτλων μόνο για σειρές και όρισα επίσης το greek subs μόνο για ταινίες.Ο ανωτέρω συνδυασμός δουλεύει καλά. 
Αυτό που δε μπορώ να ρυθμίσω, ώστε να εχω μια ακόμη επιλογή εύρεσης υποτίτλων είναι το a4ksubtitles. Παρ' οτι εχω βάλει το user & pass του open subtitles.com, και εκκρεμεί η επαλήθευση του λογαριασμού μου στο subsdl για να λειτουργήσει το api key τους, δεν βρισκει τίποτε. Δεν ξερω γιατί.
Τελικά, υπαρχει και κάποιο αλλο αξιόπιστο υποτιτλάδικο σημερα που να δουλεύει, ώστε να μην εηαρτωμαστε μόνο από τα greek subs & opensubtitles.com? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Για ελληνικούς υπότιτλους οι Greeksubs & Opensubtitles είναι τα μοναδικά plugins που αποδίδουν. Υπάρχουν και οι SubDL που είχαμε βάλει στα παλαιότερα builds, αλλά εκτός του ότι θέλουν ειδικές ρυθμίσεις, δεν αποδίδουν καθόλου καλά στα νέα έργα ακόμη και όταν έχουν κυκλοφορήσει ελληνικοί υπότιτλοι.

Nikos Tegopoulos απάντησε πριν 4 μήνες

οκ. Γιωργο, σ' ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. 

Nikos Tegopoulos απάντησε πριν 4 μήνες

..Γιώργο, συγνώμη που σ' ενοχλώ και πάλι, θα ήθελα να σε παρακαλέσω (όποτε βρεις χρόνο), να δοκιμάσεις το GreekSubs μόνο, επαναλαμβάνω,  ΜΟΝΟ για εύρεση υποτίτλων σε σειρές.
Σε ταινίες δουλεύει άριστα. Όταν το κάνεις, γράψε μου εδώ για το αποτέλεσμα. 
Σ' ευχαριστώ. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα Νίκο! Αν θες, πες μου 2-3 σειρές που δοκίμασες και είχες πρόβλημα, ώστε να κάνω και εγώ δοκιμή με τις ίδιες.

Nikos Tegopoulos απάντησε πριν 4 μήνες

...με οιαδήποτε και αν δοκίμασα.
Ενδεικτικά σου γνωρίζω μερικές:
1. Mobland,
2. Homlland,
3. Landman,
4. Mayor of Kingstown, 
5. The Tudors.
Δεν περιορίζεται το πρόβλημα μόνο στις παραπάνω. Όποια και αν επιλέξω συμβαίνει το ίδιο. 
 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Περίεργο, καθώς οι GreekSubs μας λειτουργούν μια χαρά στις σειρές που μας έστειλες - και όχι μόνο - τόσο σε Android TV Box (με ενεργό το Surfshark ή το NordVPN - λογικά και με οποιοδήποτε άλλο συμβατό VPN), όσο και στο Windows PC με Cloudflare DNS 1.1.1.1 και απενεργοποιημένο το TCP/lPv6, μέσω της αλλαγής ρυθμίσεων προσαρμογέα της Ethernet.

Nikos Tegopoulos απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα Γιώργο. Από χθες και χωρίς να κάνω κάτι το Greek Subs λειτουργεί κανονικά! Βρίσκει υποτιτλους και σε σειρές!! Δε μπορώ να δώσω απάντηση, αλλα οκ!! Ελπίζω να συνεχίσει ετσι..