ΝΤΙΝΑ ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα!
Παρακολουθώ τα βίντεο σας στο YouTube εδώ και λίγο  καιρό και μετανιώνω που δεν σας ανακάλυψα πιο πριν…. Σας ανακάλυψα ψάχνοντας να λύσω ένα πρόβλημα με τον Η/Υ μου τον οποίο αγόρασα πριν ούτε ένα μήνα.
Από τη δεύτερη μέρα άρχισε τα προβλήματα… στην αρχή κολλούσε, μετά έβγαζε μπλε οθόνη και μετά μαύρη 😒 έτσι αποφασίσαμε με τον τεχνικό μετά από 2 εβδομάδες τυραννίας  να του κάνω  format  εφόσον ούτε αυτός κατάφερε κάτι με σύνδεση AnyDesk. Δεν μπορούσα να τον κάνω format ούτε αποκατάσταση γιατί λέει δεν ήμουν ο διαχειριστής 🤯🥵😡🤬 έτσι τον πήρα αγκαλιά και του τον πήγα… είχα όμως κατεβάσει σε usb και τα Windows από τη Microsoft γιατί δεν του είχα καμία εμπιστοσύνη βλέπετε είχαν μεσολαβήσει πολλά (κλειδί έχω δικό μου από τα 7αρια)… μετά από 45 λεπτά συζήτηση συμφώνησε να τα βάλει αλλά δεν μπορούσε ούτε αυτός να τον formaρει έτσι έβγαλε ένα usb με πρόγραμμα που έβλεπα πρώτη φορά (AOEM, AIOM ή κάτι τέτοιο) και μου είπε ότι αυτό θα διαγράψει τα πάντα…🤔… όταν λοιπόν έβαζε τα Windows που του έδωσα έβαλε κάτι κωδικούς πριν την εγκατάσταση και δεν μου απάντησε τι ήταν… όταν γύρισα σπίτι τον ξανά έκανα format και είδα ότι ο δίσκος είναι γυρισμένος σε MBR….με τα πολλά τη Δευτέρα που μας πέρασε βρήκα λύση από το Internet και τον έκανα….άλλαξα όλους τους κωδικούς μου από τα mail και γενικά έκανα ότι ρύθμιση περνούσε από το χέρι μου….Σήμερα άρχισε πάλι να κολλάει και να μην ανταποκρίνεται σωστά …δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και θέλω τα φώτα σας!!!! Θα σας γράψω τα κομμάτια που παρήγγειλε για να τον στήσει μήπως βγάλετε άκρη για το που οφείλεται το πρόβλημα! Αν όχι σας παρακαλώ πείτε μου με ποιόν άλλο τρόπο μπορείτε να με βοηθήσετε.
Μακάρι να σας έβρισκα πιο πριν να μου φτιάχνατε εσείς τον υπολογιστή μου …σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
Sharkoon pc chassis rgb slider
Bequiet plus system power 9 600w bn24
Asrock mb b450m pro4-f r2.0
Msi vga pci-e nvidia ge force gt 730 (n730-4gd3v2)
Amd cpu ryzen 7 3800x
Corsair ram dimm xms4 kit 2x8 gb cmk16gx4m2b3200c16
Samsung ssd m.2 name pci-e 500gb mz- v8v500bw series  980Evo

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Ντίνα

Αρχικά, άνοιξε τη διαχείριση εργασιών των Windows και δες ποιος πόρος λειτουργεί στο 100% όταν εμφανίζεται το πρόβλημα και ποια εφαρμογή τον χρησιμοποιεί.