Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςHardware virtualization για android σε υπολογιστή. Επικίνδυνο ή όχι;
Μιχάλης Π. ρώτησε πριν 2 έτη
Διάβασα το άρθρο σας Πώς να Τρέξω Εφαρμογές και Παιχνίδια Android στο PC και πρόσεξα πως είστε από τις λίγες ιστοσελίδες που δεν αναφέρονται σε κινδύνους και κενά ασφαλείας ως αναφορά το Hardware Virtualization.
Έχω θολή εικόνα ως αναφορά το συγκεκριμένο θέμα και έχει τύχει να διαβάσω άρθρα που μιλάνε για κενά ασφαλείας και αναφέρουν πως <<υπάρχει λόγος>> που είναι απενεργοποιημένη η συγκεκριμένη υπηρεσία από τα default settings και γενικά ακούγονται φωνές που λένε άστο ως έχει, μην το ενεργοποιείς.
Τελικά είναι ασφαλές να ενεργοποιηθεί το hardware virtualization; 
Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει προβλήματα ή αστάθειες αν κάποιος το ανοίγει μόνο όταν χρησιμοποιεί εφαρμογές που απαιτούν την συγκεκριμένη υπηρεσία και μετά θα το κλείνει;

Υστερόγραφο. Πιστεύω θα ήταν καλή ιδέα να γράψετε ένα άρθρο ένα άρθρο ως αναφορά τη συγκεκριμένη υπηρεσία, με τον δικό σας αναλυτικό τρόπο, ώστε να υπάρχει και μια πιο πλήρης εικόνα για όσους χρειάζονται την συγκεκριμένη υπηρεσία αλλά τρομοκρατούνται με όσα γράφονται.
 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Μιχάλη, το hardware virtualization δεν το ενεργοποιούμε έτσι για πλάκα..όποιος και όταν χρειάζεται το ενεργοποιεί..