Καλησπέρα. Έχω μία οθόνη LG 2350V-PN και υπάρχει ένα θέμα με τις θύρες HDMI και 3.5 mm jack. Χρησιμοποιώ την οθόνη για το PlayStation έχοντας συνδεδεμένα σε αυτή εξωτερικά ηχεία. Ξαφνικά, τα ηχεία σταμάτησαν να δουλεύουν και όταν ανοίγω την κονσόλα και μετά την οθόνη (ή το αντίστροφο), μου εμφανίζεται το μήνυμα "HDMI Εξοικονόμηση Ενέργειας" με αποτέλεσμα να μην έχω εικόνα. Αυτό το θέμα το "έλυσα" ανοίγοντας ταυτόχρονα την κονσόλα και την οθόνη. Προσπάθησα όμως να συνδέσω και το λάπτοπ μου στην ίδια οθόνη, χωρίς καμία επιτυχία.
Να σημειώσω ότι τα ηχεία τα τέσταρα και δουλεύουν κανονικά όπως και το καλώδιο HDMI. Παρόλα αυτά δοκίμασα με διαφορετικό καλώδιο έχοντας όμως ίδια αποτελέσματα. Κατέληξα στο ότι οι συσκευές και τα καλώδια είναι όλα κομπλέ και το πρόβλημα είναι καθαρά της οθόνης. Στο μενού της οθόνης δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για απενεργοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας και με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έφτιαξε κάτι, οπότε το κακό έχει γίνει στο εσωτερικό της οθόνης υποθέτω.
Υπάρχει πιθανότητα να επιδέχεται επιδιόρθωση;
δοκιμασε να κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισσεις αν ειναι δυνατον. Αν δεν εχει τετοια επιλογη ριξε μια ματια στις ρυθμισσεις της οθονης και αν εχει τιποτα για εξοικονομηση ενεργειας απενεργοποιησε το
Καλησπέρα Γιάννη
Το πιο πιθανό είναι να έχει δημιουργηθεί κάποιου είδους βλάβη στο σύστημα που βάζει την οθόνη σε αναστολή όταν εντοπίζει πως απενεργοποιείται η συνδεδεμένη συσκευή.
Καλό είναι να επικοινωνήσεις με το service, καθώς δεν φαίνεται να είναι θέμα ρυθμίσεων.
Please login or Register to submit your answer