dimi tris ρώτησε πριν 6 έτη

Καλήσπέρα, έχω κάνει εδω και αρκετό καιρό μεταφορά απο το blogger στο wordpress, επειδή υπήρχε θέμα με τα άρθρα που για τα κινητά στο blogger έχουν την κατάληξη ?m=1, κατα τη μεταφορά σε woerdpress τέτοια λινκ που ήταν ευρετηριασμένα από την google τα εμφάνιζε ως 404 error, έτσι έψαξε στο νετ να λύσω το πρόβλημα και η αλήθεια είναι οτι κάτι βρήκα που δουλέυει και έκανε ανακατεύθυνση από την καλάληξη .html?m=1 σε .html και έτσι το άρθρο δεν έμφανιζει 404 error, όμως για να το κάνω αυτό έπρεπε να παώ στο αρχείο .htacces και να να προσθέσω 2 γραμμές που έκαναν την ανακατεύθυνση, το θέμα είναι ότι μετα από μερικούς μηνες αυτές οι γραμμές εξαφανίστηκαν από το αρχείο και το ανακάλυψα προχθες, τις ξανα έβαλα εχθές και σήμερα δεν υπάρχουν, υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με την ασφάλεια του site kaι κάποιος να τα έχει αφαιρέσει ή κάποιο plugin έχει κάνει τη ζημιά;;

Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός !

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 6 έτη

Δεν λες τι ακριβώς πρόσθεσες, σε κάθε περίπτωση αν έχεις πρόβλημα με το .htacess και δεν παίρνει τις αλλαγές, καλύτερα να επικοινωνήσεις με την εταιρία hosting.

dimi tris απάντησε πριν 6 έτη

Ναι έχεις δίκιο ξέχασα να το στείλω, απλά προσθέτω αυτές τις 3 γραμμές που κάνουν redirect από tosite.gr/blabla.html?m=1 σε tosite.gr/blabla.html.

RewriteEngine On

RewriteCond %{QUERY_STRING} ^m=1$

RewriteRule ^(.*)$ /$1? [R=301,L]

Ενώ το παίρνει κανονικά και δουλεύει μια χαρά, για κάποιον λόγο μου τις βγάζει αυτές τις γραμμές 3 γραμμές μετά από 1 ημέρα περίπου, από ότι έχω διαπστώσει.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 6 έτη

Δεν βρίσκω κάτι περιέργο. Τα υπόλοιπα που έχεις στο htaccess είσαι σίγουρος ότι ισχύουν κανονικά; Θα σου πρότεινα πάλι να μιλήσεις με την εταιρία hosting.