-2255 ρώτησε πριν 2 έτη

Χαίρετε. Πρόσφατα αποφάσισα να αλλάξω τον πάροχο από νοβα σε οτε . Το θέμα είναι το εξής. Πήγα και ρώτησα στην νόβα για 100αρι ιντερνετ και μου είπαν πως παρέχεται κανονικά. Μετά πήγα και ρώτησα και στον οτε και μου είπαν πως δεν παρέχεται 100αρι στην περιοχή μου. Επειδή δεν είμαι ιδιαίτερος γνώστης . πως γίνεται η νόβα που νοικιάζει γραμμές του οτε να λέει πως υποστηρίζει 100αρα ταχύτητα ενώ ο οτε να λέει πως δεν υποστηρίζεται? 
Να σημειώσω πως δεν μου διευκρινίστηκε στον ΟΤΕ αν η μη υποστήριξη αναφέρεται σε απλό 100αρι ή γραμμή fiber. αλλά φαντάζομαι πως θα μου λέγανε αν υποστήριζε έστω το απλό .   
 

6 Απαντήσεις

-2255 απάντησε πριν 2 έτη

Επιπλέον θα ήθελα να μην φαίνεται η φωτο προφιλ μου . Με το gravatar δεν βγάζω άκρη. αν δεν γίνεται αλλιώς σας παρακαλώ θα ήθελα να διαγράψω το προφιλ στο pc steps

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, από εδώ μπορείς να φτιάξεις το profile σου. Όσον αφορά την ερώτηση σου, είσαι σίγουρος ότι η nova δεν έχει δικές της γραμμές στην περιοχή σου? Πλέον δεν έχει δικές μου μόνο ο ΟΤΕ..οπότε εάν σου είπαν ότι θα σου παρέχουν τότε λογικά έτσι θα είναι..

-2255 απάντησε πριν 2 έτη

Αυτό δεν το ξέρω να σας πω την αλήθεια.. υπάρχει μήπως κάποιο σάιτ για να βλέπουμε ποιες περιοχές υποστηρίζουν ταχύτητες?
 
Όσο για το προφίλ δεν με αφήνει να αλλάξω την φωτογραφία. Με παραθέτει σε ένα σάιτ στο οποίο μου ζητάει νέες συνδέσεις. Εκανα κανονικά αλλά δεν αλλάζει η φωτογραφία. 

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Για τσέκαρέ το από τα σάιτ των παρόχων...
https://nova.gr/programmata/internet-tilephonia
 
https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=bus
Ή ακόμα κι από εδώ.
https://www.speedtest.gr/tahitita-internet-periohi/
Θα μπορούσες να μπεις στο account σου στο προφίλ σου και να σβήσεις τη φωτογραφία αν θες. Ας σου πει ο Γιώργος περισσότερα ως ένας από τους διαχειριστές.  Μή φανταστείς επίσης πως εγώ προσωπικά μπορώ να δω το email σου ,ούτε κάτι άλλο στοιχείο (εκτός από το όνομα εδώ στο προφίλ σου.)

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Μπορείς να ανεβάσεις μία νέα φωτογραφία στο profile σου.

-2255 απάντησε πριν 2 έτη

Χαίρετε. Δεν με άφηνει . Την αλλάζει εκ νέου στην παλαιά αυτόματα