Νίκος Γουρδούπης ρώτησε πριν 1 έτος

Θέλω να γράφω ποδοσφαιρικούς αγώνες στον υπολογιστή μου. Διάβασα το σχετικό άρθρο με το IPTV και το Kodi αλλά είπατε ότι η εγγραφή αρχίζει λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Αν κάποιος θέλει να γράψει τις συνεντεύξεις μια ώρα πριν ή κάποια αθλητική εκπομπή μετά τον αγώνα? Γιατί να περιοριστεί κάποιος μόνο στα 90\\\' του αγώνα??
Υπάρχει κάποια εναλλακτική?

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Η εγγραφή με το NextPVR στο Kodi δεν μπορεί να λειτουργήσει με IPTV και πρόσθετα με streamers όπως π.χ. το Rising Tides, παρά μόνο με τα ψηφιακά κανάλια του συνδεδεμένου TV Tuner USB. Όπως αναφέρουμε, σε αυτή την περίπτωση μπορείς να ορίσεις όποιο χρονικό διάστημα επιθυμείς.

Νίκος Γουρδούπης απάντησε πριν 1 έτος

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Γιωργο. Άρα, για να πιάσω Skysports, Btsport κλπ τέτοια κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια ή μόνη επιλογή είναι Kodi με πρόσθετο rising tides έχοντας iptv. Και αν κατάλαβα σωστά για να πιάσω Skysports και να κάνω εγγραφή οποιαδήποτε στιγμή πρέπει να σε χω συνδρομή στο κανάλι κανονικά και νόμιμα. Σωστά?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Για να κάνεις εγγραφή με το NextPVR σε εκπομπές των καναλιών της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, χρειάζεται να έχεις συνδέσει στο PC το TV Tuner USB με το καλώδιο της κεραίας της TV στην ειδική υποδοχή που έχει αυτό το USB stick. Αν μένεις στην Ελλάδα το NextPVR διαμέσου του TV tuner USB θα εντοπίσει μόνο τα ελληνικά ψηφιακά κανάλια. Δεν γνωρίζουμε αν το Skysports έχει κάποια συνδρομητική υπηρεσία IPTV που προσφέρει εγγραφή με κάποιο τρόπο μέσω Internet.

Νίκος Γουρδούπης απάντησε πριν 1 έτος

Υπάρχουν κάποιες συνδρομητικές υπηρεσίες  IPTV που δείχνουν χιλιάδες ξένα αθλητικά κανάλια. Φαντάζομαι ότι θα εμφανιστούν στο NextPVR μέσω TV tuner USB. Ξέρω ότι η χρήση VPN για ξένα αθλητικά κανάλια είναι απαραίτητη λόγω παράνομου υλικού. Το Next PVR όμως θέλει μια σταθερή IPv4...στην περίπτωση αυτή?
Και μία τελευταία ερώτηση: αν ήλη οθόνη του υπολογιστή μας είναι 1280x1024 οι εγγραφές μας δεν θα μπορούν να γίνουν σε Full HD ανάλυση ή 4K? Η οθόνη του υπολογιστή επηρεάζει την ανάλυση των  εγγραφων?