Αλέξιος Λαρεντζάκης ρώτησε πριν 3 έτη
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω την MSI Meg z390 Ace MoBo και το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι βλέπω κάποια \”κακά\” σχόλια λόγο του Killer E2500 Gigabit LAN controller. Ποιά είναι η άποψη σας; Θα έχω κάποιο θέμα; Θα με επηρεάσει στο gaming ή σε οτιδήποτε άλλο ή αφορά την κακή του φήμη από παλιότερες εκδόσεις;
Ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Αλέξη

Δεν έχουμε δοκιμάσει κάποια μητρική με τον συγκεκριμένο controller, αλλά γενικά δεν έχουμε ακούσει κάποιο παράπονο. Με μια γρήγορη έρευνα δεν βρήκα κάποια αναφορά.

Αν αναφέρεσαι στο σχόλιο στο Σκρουτζ, δεν σημαίνει κάτι. Δεν εξηγεί καν τι πρόβλημα αντιμετώπισε. Μπορεί να ήταν ένα απλό θέμα driver ή κάτι που δεν αφορούσε καν τον controller.

Αλέξιος Λαρεντζάκης απάντησε πριν 3 έτη

Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ για την απάντηση.
Εν συνεχεία πολύ σωστό αυτό που λέτε για το σχόλιο στο Σκρουτζ, αλλά κι εγώ αφού έκανα κάποια έρευνα (χωρίς να γνωρίζω πολλά για αυτό το θέμα) είδα κάποια παράπονα για disconnects, packet losses κλπ. Τέλος ίσως να μην υπάρχει κάποιο σημαντικό ζήτημα και να λύνεται με σωστούς drivers. Όποτε πιστεύετε ότι δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα και να προχωρήσω στην αγορά της μητρικής;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Χωρίς να έχω δοκιμάσει τον controller, δεν μπορώ να απορρίψω, ούτε να επιβεβαιώσω τέτοιους ισχυρισμούς.

Αν θες να είσαι 100% σίγουρος, μπορείς να επιλέξεις μια άλλη μητρική. Πάντως, δεν νομίζω πως θα σου προκαλέσει πρόβλημα.