Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletKodi TV Box: Πώς Μεταφέρω Το Kodi Με Όλες Τις Ρυθμίσεις Μου Από Το PC Στην Android TV
Vasilis Kokordelis ρώτησε πριν 1 μήνα

Καλημέρα, Έχω το Tv Box Mecool KM7 Plus  και προσπαθώ να μεταφέρω το Kodi με το Magnetic Wizard  και ενώ κάνω όλα τα βήματα σύμφωνα με τον οδηγό σας, δεν γίνετε τίποτα. διαπίστωσα δε ότι όταν ορίζω την νέα θέση του φακέλου που έχω το αρχείο που δημιούργησα με το Backup στον υπολογιστή και ενώ φαίνεται ως αρχείο zip στον file commander όταν ανοίγω τον φάκελο μέσα στο Kodi το αρχείο zip δεν φαίνεται.
Ελπίζω με την βόηθειά σας να τα καταφέρω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βασίλης Κοκορδέλης 

4 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 1 μήνα

Καλησπέρα Βασίλη, το αρχείο zip δεν φαίνεται όταν μέσω του Wizard ορίζεις τον φάκελο που το εμπεριέχει.  Εννοείς ότι δεν σου εμφανίζεται το zip στο τελικό βήμα όταν πατάς στο Restore Backup του Wizard?

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 1 μήνα

Επίσης, εφόσον, είσαι βέβαιος ότι μέσα από τις ρυθμίσεις του KM7 έχεις δώσει στο Kodi τις απαιτούμενες άδειες για όλα τα αρχεία, ρώτησε και τον @Kostas Vouniseas σε αυτή την καρτέλα για τη λύση που βρήκε σε παρόμοιο πρόβλημα στη Mecool συσκευή του

Vasilis Kokordelis απάντησε πριν 1 μήνα

Καλημέρα Άκη, ακριβώς ενώ στο file commander φαίνεται κανονικά στον φάκελο, όταν κάνω change backup restore folder, δεν φαίνεται ως αρχείο zip στο τελικό στάδιο , όπως και στο backup restore του wizard και εκεί κολάει η διαδικασία χωρείς να γίνεται τίποτα. 
Πάντως σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση και θα απευθυνθώ και στον @Kostas Vouniseas.

Vasilis Kokordelis απάντησε πριν 1 μήνα

Τελικά η λύση που έδωσε και ο @Kostas Vouniseas ήταν και η σωστή, παρόλο που πίστευα ότι είχα δώσει όλες τις άδειες. δεν το είχα κανει.
Ευχαριστώ και πάλι όλη την παρέα.