Βάιος Μουστοξίδιους ρώτησε πριν 11 μήνες

Ακολουθώντας τις οδηγίες σας εδώ:
https://www.pcsteps.gr/100448-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-online-kodi-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1-addons/
από τα 4 πρόσθετα που εγκατέστησα στο kodi, δούλεψαν το seren, το shadow και το fen. Το μόνο που δεν δούλεψε ήταν το blink. Συγκεκριμένα στο blink δεν φορτώνονται οι ροές. Εμφανίζει συνεχώς το μήνυμα "No source found". Το Real debrid το έχω ενεργοποιημένο.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα φίλε μου
Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε γιατί εμφανίζει πρόβλημα το Blink. Αφού λειτουργούν τα Seren, Shadow και Fen, είσαι απόλυτα καλυμμένος. Μπορείς να προσθέσεις και το Venom που είναι εξαιρετικό με το RD.

Βάιος Μουστοξίδιους απάντησε πριν 11 μήνες

Δοκίμασα διάφορα free vpn για να δω πως συνεργάζονται με το kodi v19 "matrix" στην android tv, κυρίως με το HD streaming. Δοκίμασα 3 free vpn. Τα Nord, Proton και Windscribe. Και με τα 3 είχα το ίδιο πρόβλημα. Με πετούσαν έξω από το internet.
Με τα Nord και Proton δεν κατάφερα ποτέ να συνδεθώ σε server. Κάθε φορά αφού έκανα κλικ σε free server και μετά από αρκετή ώρα μου έβγαζε μήνυμα ότι είναι αδύνατη η σύνδεση και ότι έπρεπε να ελέγξω τη σύνδεσή μου. Πηγαίνοντας κάθε φορά στις ρυθμίσεις internet της android tv, είτε με dhcp είτε στατικά όριζα πάλι την IP και έτσι συνδεόμουν και πάλι στο internet. Όταν ξαναπήγαινα στο Nord και στο Proton για να συνδεθώ, συνέβαινε πάλι το ίδιο.
Με το Windscribe, την πρώτη φορά που δοκίμασα, αντιμετώπισα το παραπάνω πρόβλημα. Αφού όμως όρισα την IP για να συνδεθώ στο internet, κατάφερα τελικά να συνδεθώ σε vpn με το Windscribe. Δυστυχώς όμως στο HD streaming είχα κολλήματα.
Επειδή στον pc έχω το Bitdefender Internet Security και μου δίνεται η δυνατότητα να εγκαταστήσω το Bitdefender Premium VPN σε περισσότερες από 1 συσκευές, ποιά η γνώμη σας για αυτό το VPN, το οποίο κοστίζει 29,99 euro/year; Είναι κατάλληλο για HD streaming;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα φίλε μου
Σου έχουμε απαντήσει εδώ.