Βάιος Μουστοξίδιους ρώτησε πριν 2 έτη

Δοκίμασα διάφορα free vpn για να δω πως συνεργάζονται με το kodi v19 "matrix" στην android tv, κυρίως με το HD streaming. Δοκίμασα 3 free vpn. Τα Nord, Proton και Windscribe. Και με τα 3 είχα το ίδιο πρόβλημα. Με πετούσαν έξω από το internet.
Με τα Nord και Proton δεν κατάφερα ποτέ να συνδεθώ σε server. Κάθε φορά αφού έκανα κλικ σε free server και μετά από αρκετή ώρα μου έβγαζε μήνυμα ότι είναι αδύνατη η σύνδεση και ότι έπρεπε να ελέγξω τη σύνδεσή μου. Πηγαίνοντας κάθε φορά στις ρυθμίσεις internet της android tv, είτε με dhcp είτε στατικά όριζα πάλι την IP και έτσι συνδεόμουν και πάλι στο internet. Όταν ξαναπήγαινα στο Nord και στο Proton για να συνδεθώ, συνέβαινε πάλι το ίδιο.
Με το Windscribe, την πρώτη φορά που δοκίμασα, αντιμετώπισα το παραπάνω πρόβλημα. Αφού όμως όρισα την IP για να συνδεθώ στο internet, κατάφερα τελικά να συνδεθώ σε vpn με το Windscribe. Δυστυχώς όμως στο HD streaming είχα κολλήματα.
Επειδή στον pc έχω το Bitdefender Internet Security και μου δίνεται η δυνατότητα να εγκαταστήσω το Bitdefender Premium VPN σε περισσότερες από 1 συσκευές, ποιά η γνώμη σας για αυτό το VPN, το οποίο κοστίζει 29,99 euro/year; Είναι κατάλληλο για HD streaming;

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλσπέρα φίλε μου

Από όσο γνωρίζουμε, κανένα δωρεάν VPN δεν λειτουργεί σωστά με το Kodi.

Επιπλέον, το Real Debrid δεν λειτουργεί και με τα περισσότερα πληρωμένα VPN πλην του NordVPN και μερικών άλλων. Το προτείνει και η συνδρομητική υπηρεσία για τους χρήστες του Kodi.

Δεν είναι καλή ιδέα το Bitdefender Premium VPN γιατί ενδέχεται να συναντήσεις τα ίδια ζητήματα.

Και εμείς έχουμε διαπιστώσει στην καθημερινή χρήση ότι το οικονομικό NordVPN με τους P2P server είναι πράγματι το ιδανικότερο VPN για το Kodi σε TV Box.