Οδυσσέας Μπασιας ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας 
Σκέφτομαι να πάρω το kolink observatory black αλλά έχω δει σε κάποια σχετικά βιντεο ότι λόγω του γυαλιού μπροστά δεν έχει καλό air flow. Είναι το πρόβλημα τόσο μεγάλο ώστε να είναι το κουτί μία κακή επιλογή? Αν ναι μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο μέχρι 80 που να μην χρειάζεται να πάρω εξτρα ανεμιστηράκια ?
Ευχαριστώ 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Οδυσσέα

Το γυαλί μπορστά σίγουρα μειώνει την ποσότητα αέρα που μπαίνει στο κουτί. Ωστόσο, χωρίς να το έχουμε δοκιμάσει, δεν μπορούμε να έχουμε εμπεριστατωμένη άποψη.

Το πόσο θα επηρεάσει εξαρτάται από τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις απαιτητικό χρήση που θα ανεβάζει θερμοκρασία στο σύστημα, τότε σίγουρα παίζει ρόλο.

Αν θες να προτείνουμε κάποιο κουτί, πρέπει να μας πεις το επιθυμητό μέγεθος, καθώς και το αν θέλεις να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Οδυσσέας Μπασιας απάντησε πριν 2 έτη

Αρχικά η χρήση μου θα είναι 3 με 4 ώρες την ημέρα και θα κάνω κυρίως gaming. Το μέγεθος που θέλω είναι midi tower να παίρνει atx μητρικές και όπως είπα άμα γίνεται να μην χρειάζεται να πάρω extra ανεμηστιράκια.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δυστυχώς, όσα επώνυμα κουτιά βλέπω σε αυτό το κόστος που έρχονται με δικούς τους ανεμιστήρες ακολουθούν το ίδιο design με το Kolink, δηλαδή είναι καλυμμένα μπροστά με αεραγωγούς στις άκρες του μπροστινού panel.