Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsLenovo γνώμη μετά απο τελευταίες ειδήσεις
Jovanna Sa ρώτησε πριν 7 έτη
ποια ειναι η γνώμη σου για τα λαπτοπ της λενοβο ύστερα απο τα τελευταία νέα περί προεγκατεστημενου λογισμικού super fish ??

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Το προεγκατεστημένο software στα laptop είναι ούτως η άλλως ό,τι χειρότερο, ακόμα και χωρίς το Superfish. Κάθε κατασκευαστής βάζει μέσα ό,τι αηδία τον πληρώνουν για να βάζει.

Κάθε σωστός καταναλωτής, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει σε ένα νέο laptop, είναι πλήρες format και εγκατάσταση καθαρών Windows.

Jovanna Sa απάντησε πριν 7 έτη

Άρα καλύτερα να αγοράζουμε χώρος λογισμικό τον λαπτοπ , γιατι ποιος ο λόγος να το βγάζουμε και να το ξανά βγάζουμε

Xaris Boo απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Jovanna Sa.
Ένας καλός λόγος για να αγοράσουμε laptop με λογισμικό, είναι το γεγονός ότι (σε πολλές περιπτώσεις) με 30-50 ευρώ στην ουσία (αν υπολογίσουμε χονδρικά τα υπόλοιπα συστήματα – υποσυστήματα του laptop) αγοράζουμε ένα γνήσιο κλειδί των win7 ή 8, το οποίο αν πας να το αγοράσεις ξεχωριστά κοστίζει 100 και … ευρώ.

Jovanna Sa απάντησε πριν 7 έτη

Επειδή όμως Μονή δεν θα κατάφερνα να κανω φορματ , δίνοντας το κλειδί σε έναν τεχνικό ειναι σίγουρο οτι δεν θα μου βάλει σπασμένα windows αντί να το χρησιμοποιήσει;

Xaris Boo απάντησε πριν 7 έτη

Jovanna ακόμη και έτσι να κάνεις, πριν το πας για format γράψε το κλειδί των windows σε ένα – δυο μπλόκακια – ατζέντες και ξεκόλλα το αυτοκόλλητο των win.
Πες τον τεχνικό να σου περάσει τα windows χωρίς να στα ενεργοποιήσει (λειτουργούν σε trial για 30 ημέρες) και όταν με το καλό πάρεις το pc στα χέρια σου, ανοίγεις την ατζέντα σου και τα ενεργοποιείς.
Έτσι ακόμη και με την πληρωμή του ”άπληστου” τεχνικού, σου μένει και ένα 50άρικο περίπου στην τσέπη.
http://i.imgur.com/oBfPX7I.jpg

Jovanna Sa απάντησε πριν 7 έτη

Σε ευχαριστω παρα πολύ Χρήστο !!