Όλες οι Ερωτήσεις στο PCsteps? Magical Jellybean Keyfinder ?
Xaris Boo ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε και σε όλους τους PCstepsάκιδες.
Να εγκαινιάσω και εγώ με ''Ερώτηση'' το νέο σύστημα ερωτήσεων.
Εχθές που για ακόμη μια φορά, ξεφύλλιζα το PCsteps έμεινα σ' αυτόν τον οδηγό και λέω κάτσε να δοκιμάσω το Magical Jellybean Keyfinder.
Αρχικά είδα πως ήθελε εγκατάσταση και δεν είναι portable, τέσπα λέω και συνεχίζω την εγκατάσταση με προσοχή μήπως έχει κάνα περίεργο πρόγραμμα ''δωράκι''.Δεν είχε κάτι για ξετικάρισμα, μόνο το ''i agree''.Αφού λοιπόν συμφώνησα ξεκίνησε να εγκαθιστά για αρκετούτσικη ώρα (άρχισα να τη μυρίζομαι τη δουλειά) και ξάφνου πετιέται στη γραμμή εργασιών ένα ''web Companion Ad-Aware''.Ωραία πάμε για κατάργηση και αφού έτρεξα το Magical Jellybean Keyfinder και μου έβγαλε το σωστό κλειδί των Windows, πάω να συνεχίσω την περιήγηση μου στο PCsteps και βλέπω ότι η μοναδική μηχανή αναζήτησης και προεπιλεγμένη είναι πλέον το Yahoo (Γιού χου) με όλες τις μηχανές αναζήτησης εξαφανισμένες (μα που πήγαν όλες οεο?), άσε που έβαλε και χέρι στο αλεπουδάκι μου (firefox) και του έδωσε μια εμφάνιση σαν να μην πώ.......!
Τέλος πάντων με τα πολλά με τα λίγα και επειδή βαριόμουν να κάτσω να ψάξω να βρώ που κρύβεται ο τύπος (ιός? - malware? κ.τλ.?) έκανα μια επαναφορά συστήματος και έπειτα από μια διένεξη (σε υψηλούς τόνους) με το Avast επανήλθε στην πραγματικότητα.
Στο δια ταύτα λοιπόν:
Μήπως ο οδηγός χρειάζεται ανανέωση? ή εγώ έκανα καμιά πατάτα?
Φιλικά και για ενημέρωση (αν δεν έχω κάνει κάτι λάθος?? αν έχω κάνει κάτι λάθος ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη).
Υ.Γ :Η Βαθμολογία των θετικών-αρνητικών απαντήσεων για τον καθέ χρήστη, από το παλαιό σύστημα δεν γίνεται να ενσωματωθεί και στο καινούργιο?
 

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Είναι αρχαίος ο οδηγός ομολογουμένως, θα κοιτάξω να τον ανανεώσω κάποια στιγμή.

Το καινούριο σύστημα δεν υποστηρίζει βαθμολογίες, αλλά και στο παλιό πολλοί δεν καταλάβαιναν τι σήμαιναν οι βαθμολογίες, δεν είχε κάποια διευκρίνηση το ίδιο το σύστημα.