Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletMeta facebook κατά λάθος δημιουργια λογαριασμου
Vasiliki Tzelepi ρώτησε πριν 11 μήνες

Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα ήμουν ευγνώμων. Οπως κοιτούσα τις ενημερώσεις του facebook στο κινητό, βγήκε αναδυομενο παράθυρο για meta facebook και λόγω ταχύτητας πάτησα επάνω. Από εκείνη τη στιγμή και μετά όλες οι επαφές, μηνύματα, ενημερώσεις στο fb είναι στα κινέζικα εκτός από τα ονόματα που είναι κανονικά στα αγγλικά. Προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε και να το διορθώσω αλλά όλες οι οδηγίες είναι στα κινέζικα. Κάπου βρήκα την βοήθεια facebook γύρισα στην ελληνική γλώσσα τις οδηγίες αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Οι αναρτήσεις μου στο fb έχουν αλλάξει και δεν ξέρω πως να καταργήσω τον επαγγελματικό λογαριασμό, μιας και δεν έχω εμπορική διαφημιστική ιστοσελίδα, εξ' άλλου είμαι συνταξιούχος δημοσίου. Ευχαριστώ.

8 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα Βασιλική, από τον υπολογιστή έχεις κανονικά πρόσβαση? Επίσης δοκίμασες να βγάλεις και να βάλεις ξανά την εφαρμογή στο κινητό σου?

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 11 μήνες

Καλημέρα Γιώργο , ενώ η "χαζομάρα" έγινε στο κινητό οι αλλαγές αυτές έχουν γίνει στον υπολογιστή. Και εκτός από την αλλαγή γλώσσας στα κινέζικα έχουν αλλάξει και οι προτιμήσεις μου στο fb. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Μάλιστα υποτίθεται έχω παπούτσια καλοκαιρινά και τα διαφημίζω. Καμία σχέση. Ούτε αγορά παπουτσιών δεν κάνω από το διαδύκτιο θα έχω και κατάστημα; Σκέφτομαι μήπως μου έχουν βάλει κάτι; Αν καταργήσω εντελώς το fb θα πρέπει να φτιάξω άλλο λογαριασμό φαντάζομαι. Πως μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη λειτουργία του fb; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Δοκίμασες να αλλάξεις τον κωδικό στον λογαριασμό σου? Κάνε το και δοκίμασε να επαναφέρεις τις προτιμήσεις σου..Μάλλον όταν πάτησες πάνω σε αυτό το παράθυρο παραβιάστηκε ο λογαριασμός σου..

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 11 μήνες

Παραβιάστηκε εννοείς αυτό που κατάλαβα; Δηλαδή υπάρχει κίνδυνος και για κάτι περισσότερο; Με την βοήθεια της μετάφρασης κατάφερα να κάνω κάποια λίγα πράγματα από τις ρυθμίσεις μου αλλά όχι πολλά. Πρέπει να καταργήσω τον λογαριασμό του fb και να ξεκινήσω από την αρχή; Πολύ χρονοβόρο δεν ξέρω και πως γίνεται. Αν δεν υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερος και σοβαρότερος νομίζω δεν θα το προσπαθήσω. Αυτό μόνο φίλε Γιώργο και σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Σε πρώτη φάση δοκίμασες να αλλάξεις τον κωδικό του Facebook?

 

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 11 μήνες

Οχι δεν τον άλλαξα γιατί θα πρεπει να τον αλλάξω από παντού;
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Ναι θα πρέπει να τον αλλάξεις βάλεις ξανά σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές..

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 11 μήνες

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε Γιώργο. Αλλάζω τους κωδικούς και εύχομαι να πάνε όλα καλά.