Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletMETA TO FACTORY reset υπαρχει περιπτωσει να μην ειναι ενταξει το κινητο
Nikolas Mouratidis ρώτησε πριν 5 μήνες

καλησπέρα
Για την ιστορία αφού πείρα ένα καλώδιο φόρτισης μέσω temu  το κινητό  άρχισε να τα παίζει μέσα σε ένα 24ωρο.
πατούνται πλήκτρα και δεν μπορούσα να πατήσω μέρος την οθόνης εκ τον οποίον ο τερματισμός) και η οθόνη φαίνεται λερωμένη(η προβολή που δείχνει εννοώ) έκανα factory reset και δεν πρόλαβα καν να ρυθμίσω  την συσκευή και συνεχίζω να έχω τα ίδια προβλήματα.
Θα δοκιμάσω τώρα αφαιρώντας την κάρτα μνήμης και (sim μπορεί και αυτή να πάρει τον ιο?).  αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι να κάνω υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα του κινητού;  και πως το σιγουρεύω; την κάρτα μνήμης πως να την κάνω φόρματ;

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα Νίκο, λίγο περίεργο να έγινε κάτι τέτοιο από ένα καλώδιο φόρτισης. Και ο φορτιστής ήταν αμφιβόλου ποιότητας? Εάν είχες κάποιον υιό λογικά με το reset θα είχες απομακρυνθεί. Η sim δεν επηρεάζεται. Μήπως σου έπεσε κάτω ή πιέστηκε η οθόνη του? Μήπως είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση?

Nikolas Mouratidis απάντησε πριν 5 μήνες

μέσα σε τσάντα ήταν ( αναγκαστικά σε όρθια θέση)  που την αφήνω σε τραπέζια και λοιπά χωρίς να το σκεφτώ αλλά από μικρο ύψος (οπότε η δύναμη δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερη)
Γενικότερα όμως  δεν θα πω και ότι δεν μου έχει πέσει ( με θήκη και τζαμακι) αλλά δεν έπεσε σήμερα που ξεκίνησε το πρόβλημα ( μπορεί να παρουσίασε πρόβλημα λόγω πτώσης με καθυστέρηση;)
ΕΓΓΥΗΣΗ ισχύει είναι μοντέλο του 2022 moto g32 αγορά 25/11/22.  Ο φορτιστής είναι έμπιστος (είναι από κινητό της χιαομι)
 
 
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Ε τότε ότι και να έγινε θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με το service και λογικά θα στο επισκευάσουν/αντικαταστήσουν.