Νικόλαος Βέργος ρώτησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα. Εγκατέστησα το Microsoft Office Pro 2021 σύμφωνα με τις οδηγίες σας εδώ https://www.pcsteps.gr/81445-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%8e-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%ce%b5%cf%82-ms-office-2021/? με την 1η επισημη μέθοδο για ένα PC. Εγκαταστάθηκε κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες σας αλλά δεν το βρίσκω κάπου για να το τρέξω. Που έχει εγκατασταθεί; Windows 10 Home.
 
 
 
 
 
 
 
 

9 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα Νίκο, στην αναζήτηση, στην έναρξη, δεν σου εμφανίζει κάπου το Οffice?

Νικόλαος Βέργος απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα. Εχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει. Αλλά μου εμφανίζει το παρακάτω όπως φαίνεται στην εικόνα. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για ενεργοποιηθεί;

 
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα Νίκο, από ότι βλέπω στην εικόνα τα office δεν έχουν ενεργοποιηθεί. H επίσημη μέθοδος με τα 5TB δωρεάν στο OneDrive είναι η πιο αποτελεσματική και λειτουργεί απροβλημάτιστα παντού, σε όλα τα PC. Σε περίπτωση που σου φαίνεται βουνό, αυτή την εβδομάδα δημοσιεύουμε μία νέα διαδικασία που είναι σχεδόν αυτόματη και 100% αποτελεσματική.

Νικόλαος Βέργος απάντησε πριν 4 μήνες

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Επίσης, δες και εδώ.

Νικόλαος Βέργος απάντησε πριν 4 μήνες

Ακολούθησα τις οδηγίες με το open source έργο MAS αλλά μου εμφανίζει το παρακάτω. Τι σημαίνει συνδρομητικό προιόν. Δεν μπορώ να καταλάβω.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Δεν υπάρχει ανησυχία, έχεις επιτυχώς ενεργοποιήσει το Office 365 ProPlus, για αυτό βλέπεις συνδρομητικό προϊόν. Το προτείνουν και οι προγραμματιστές με ειδική σήμανση, καθώς το θεωρούν ως το πιο ανθεκτικό σε πιθανές ενημερώσεις, και λόγω του ότι δίνει τις πιο πρόσφατες και τις περισσότερες δυνατότητες του Pro Plus, σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις.


Αν θέλεις την online ή offline x64 του Office 2021 που είναι δίπλα, παρότι  την προτείνουν μόνο ως εναλλακτική , μας το λες για να σου στείλουμε το link.

Νικόλαος Βέργος απάντησε πριν 4 μήνες

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Δηλαδή δεν θα πληρώνω κάποια ετήσια συνδρομή γιατί το το συνδρομητικό προιόν το συνδυάζω με κάποια συνδρομή. Το online ή offline x64 του Office 2021 που προτείνεις τι διαφορά έχει;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 μήνες

Όχι δεν θα πληρώσεις κάτι, το 365 επειδή κανονικά το πληρώνεις κάθε χρόνο δέχεται συνεχώς ενημερώσεις, αντίθετα το 2021 που το αγοράζεις μία φορά είναι αυτό και δεν αναβαθμίζεται. Μπορείς να δεις και εδώ