Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletMIUI δεν ενημερώνεται με τίποτα
Giorgos Patsatsos ρώτησε πριν 9 μήνες

Καλησπέρα,
τι μπορώ να κάνω με το κινητό μου, Xiaomi Redmi 10 5g, το οποίο έχει MIUI 13.0.4.0 (SLSEUXM); Εδώ και 2 μήνες προσπαθώ πάνω από 10 φορές τη μέρα να το εξηγήσω στο MIUI 13.0.11.0 (SLSEUXM) αλλά αφού την κατεβάζει την ενημέρωση και την εγκαθιστά, ζητάει επανεκκίνηση και μπαίνει σε Bootloop και μετά από 10-15 επανεκκινήσεις με στέλνει στο MIUI RECOVERY 5.0, πατάω REBOOT TO SYSTEM και ανοίγει πάλι στην παλιά έκδοση 13.0.4.0 και μου βγάζει μια ειδοποίηση "Αδυναμία ενημέρωσης MIUI" Τι μπορώ να κάνω; Μίλησα και με την info quest και μου είπαν ότι δεν τους ακούγεται φυσιολογικό. Επίσης, μου ειπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πράγμα που έκανα, και δεν είχε αποτέλεσμα. Από ότι διαβάζω στις αξιολογήσεις, και άλλοι είχαν θέματα με τις ενημερώσεις. Υποψιάζομαι ότι μου έχει έρθει με παλιότερη έκδοση από ότι σε άλλους (13.0.6.0). Πώς μποώ να δω τι έκδοση περνάει η Xiaomi σε αυτό το μοντέλο; Τελικά τι μπορώ να κάνω γιατί δεν μπορώ να βλέπω την ειδοποίηση Διαθέσιμες Ενημερώσει V. 13.0.11.0;

7 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Καλησπέρα Γιώργο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνει την ενημέρωση. Από τη στιγμή που δεν μπορούν να σε βοηθήσουν από την ίδια την info quest θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να κάνεις manually την εγκατάσταση της ενημέρωσης 13.06 και μετά να δοκιμάσεις να περάσεις την τελευταία έκδοση. Ρίξε μία ματιά εδώ.

Giorgos Patsatsos απάντησε πριν 9 μήνες

Πώς μπορώ να κατεβάσω το αρχείο; Ποια πηγή είναι αξιόπιστη;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Γιώργο μέσω της εφαρμογής που περιγράφει το άρθρο. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι ασφαλές όλο αυτό, οπότε εάν το δοκιμάσεις το κάνεις με δική σου ευθύνη.
Γενικά πάντως εάν κάνεις μία αναζήτηση θα βρεις τη rom που θες αλλά σε κάθε περίπτωση τέτοια διαδικασία εγκυμονεί κινδύνους.. 
Επίσης μπορείς να ρωτήσεις στην ίδια την αντιπροσωπεία της Xiaomi εάν μπορούν οι ίδιοι να σου κάνουν χειροκίνητα την ενημέρωση.

Giorgos Patsatsos απάντησε πριν 9 μήνες

Να επικοινωνήσω καλύτερα με το κατάστημα; Δεν το είχα αγοράσει από συνεργαζόμενο με την info quest, αλλά από ένα σκρουτζομάγαζο (για να είμαι πιο ακριβής μπεστπραισομάγαζο😀).

Giorgos Patsatsos απάντησε πριν 9 μήνες

Έβγαλα άκρη με την info quest!!! Έχει γίνει εισαγωγή από άλλη ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία δεν υπάρχει η ενημέρωση. Το βρήκαν με το IMEI. Ούτε χειροκίνητα την περνούσε, για τον ίδιο λόγο. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Οπότε διορθώνεται ή όχι?

Giorgos Patsatsos απάντησε πριν 9 μήνες

Μου ειανε να ξαναδοκιμάσω σε καμια εβδομάδα.