Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareMP3 ID3 TAGS – Εναλλαγή τίτλου τραγουδιού με το όνομα του καλλιτέχνη
Petros Ntz ρώτησε πριν 4 έτη
Καλησπέρα σας. Χρησιμοποιώ το MP3TAG και πραγματικά είναι πολύ καλό. Όμως έχω εντοπίσει ένα μειονέκτημα και ψάχνω μήπως μπορώ να βρω κάποιο άλλο πρόγραμμα να το κάνει.
Έχω πολλά τραγούδια που έχουν ως όνομα τραγουδιού το όνομα του καλλιτέχνη και για όνομα καλλιτέχνη το όνομα του τραγουδιού! Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω αυτήν την εναλλαγή; Είναι εκατοντάδες τα τραγούδια οπότε καταλαβαίνετε από πόσες ώρες δουλειάς θα με βοηθήσετε να μην σπαταλήσω τσάμπα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2 Απαντήσεις

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 4 έτη

αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι κάποιο πρόγραμμα. θα κοιτάξω στο λάπτοπ γιατί πριν κάτι μήνες είχα χρειαστεί να επεξεργαστώ μεγάλο όγκο mp3’s, αλλά άμα θες μπορώ να δοκιμάσω να φτιάξω ένα perl script να το κάνει αυτό. ακούγεται σχετικά απλό.

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 4 έτη

Πέτρο καλησπέρα!
Σου βρήκα λύση! Ένα προγραμματάκι ονόματι Kid3 Tag Editor. To κατεβάζεις από το link που έδωσα (win32 για windows. για linux απλά το ψάχνεις στο software center.). Είναι σχετικά απλό. Kάνεις drag’n’drop τα mp3 σου μέσα, και στο πρώτο κουτάκι που λέει “Format: (πάνω βελάκι)” πάνω δεξιά, βάζεις το format που θες να αναγράφεται σαν όνομα για τα mp3’s σου. Στο δεύτερο κουτάκι που λέει “Format: (κάτω βελάκι)”, ακριβώς από κάτω από το πρώτο, βάζεις Tags στα mp3’s σου σύμφωνα με το όνομά τους (π.χ. %{Artist} – %{Title}). Τα επιλέγεις όλα και τα αλλάζεις μαζικά. To δοκίμασα σε 1000+ mp3’s και δουλεύει ρολόι! Απλά κολάει λίγο άμα τα περάσεις όλα μαζί ταυτόχρονα μέχρι να τα φορτώσει. Μετά μια χαρα. Επίσης οι αλλαγές αργούν λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να γίνουν (όταν κάνεις κάποια επιλογή) για 1000+ κομμάτια. Θέλει υπομονή ή λιγότερο όγκο δεδομένων για ταυτόχρονη επεξεργασία. xD