Νικος Αμιλητος ρώτησε πριν 3 μήνες

Καλησπέρα, σας έχω ένα γρίφο. Αποφάσισα να εγκαταστήσω τα office 2021 σύμφωνα με το άρθρο σας. Δοκίμασα πρώτα την πρώτη επίσημη μέθοδο αφού απεγκατέστησα τα office 2016, αλλά και στις δύο προσπάθειες δεν ενεργοποιήθηκε η άδεια. Οπότε και δοκίμασα τον ανεπίσημο τρόπο. Πριν τρέξω το activator ανοίγω το word το οποίο ήταν το 2016,τα ίδια και στο excel. Επίσης μου έβγαζε σφάλμα στην εγκατάσταση γλώσσας. Όταν έτρεξα το activator και  μετά από μερικά ''άνοιξε-κλείσε'' του word αλλά και επανεκκινήσεις του υπολογιστή, άρχισαν να ανοίγουν ως 2021. Όμως τώρα φαίνονται και οι δύο άδειες ενεργοποιημένες και στον C:/ είναι εγκατεστημένα τα office 2016 ενώ στο IOBit Uninstaller φαίνεται ότι έχω εγκατεστημένα τα 2021. Σας παραθέτω και φωτογραφίες για να πειστείτε!
Σημ.: Και τον ανεπίσημο τρόπο τον δοκίμασα δύο φορές, την πρώτη μάλιστα άνοιγαν στην αρχή ως 2021, αλλά όταν έκλεισα και ξανά άνοιξα το πρόγραμμα, ήταν του 2016 με μία ειδοποίηση σαν αναβάθμιση η οποία ήθελε λογαριασμό Microsoft. Την δεύτερη άνοιξαν ως 2021 από την πρώτη φορά. 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 μήνες

Καλησπέρα Νίκο, περίεργο αυτό που γράφεις, κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τα office 2016. Πιθανόν να μην απεγκαταστάθηκαν σωστά και τώρα να ενεργοποιήθηκαν παράλληλα με τα 2021. Σε κάθε περίπτωση το θετικό είναι ότι έχεις ενεργοποιημένα office.