ειχα κανει το προαιρετικο update OEM - HIDClass - 18.16.37.672 το οποιο ιδεα δεν ειχα τι ειναι.κακη ιδεα γιατι λιγο που εψαξα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι microsoft η καποιο third party και κυριως σε τι χρησιμευει? εχω βαλει ασυρματο cannon πολυμηχανημα και ενα asus tuf gaming m3 gaming mouse.ps καπου ειδα ειναι αρχαιος οδηγος τοθ 2015 περιπου! εχει κολλησει στο pending install pressin install does nothing...... ????
Καλησπέρα Γιώργο
Ο driver δεν είναι της Microsoft, αλλά δεν κατάφερα να βρω τι ακριβώς είναι. Πιθανότατα από κάποια συσκευή εισόδου που χρησιμοποιείς.
πως το αφαιρω ομως ? control panel-programms-unistall updates δεν αναγραφεται πουθενα!! πως να το βρω να το σβησω?
Δεν υπάρχει τρόπος να το σβήσεις, εκτός αν βρεις σε ποια συσκευή ανήκει και την κάνεια απεγκατάσταση από τη διαχείριση συσκευών.
πατησα διακοπη για λιγο τις ενημερωσεις και μετα ξανατσεκαρα για αλλη ενημερωση και εφυγε μονο του.ευχαριστω!
Please login or Register to submit your answer