Δημήτρης Βαρυπάτης ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα στην ομάδα,
Αγόρασα ένα κλειδί για το Microsoft Office Professional Plus 2019 και η εγκατάσταση έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα (Εξαργύρωση κωδικού, λήψη από το επίσημο site της Microsoft κ.ο.κ.) Παρατήρησα ότι η έκδοσή του είναι 32 bit και δεν είχα επιλογή για να διαλέξω 64 bit ενώ τα Windows 10 που έχω είναι 64 bit. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη χρήση πιστεύετε; 
Ευχαριστώ πολύ.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη

Καλό είναι να εγκαταστήσεις τη σωστή έκδοση, ώστε να υπάρχει καλύτερη διαχείριση μνήμης. Ωστόσο, η 32bit έκδοση θα λειτουργήσει κανονικά.

Βεβαιώσου πως η άδεια σου έχει συνδεθεί με τον Microsoft λογαριασμό σου για να μην τη χάσεις, και κατέβασε τα Office από εδώ.

Δημήτρης Βαρυπάτης απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο κι ευχαριστώ για την απάντηση.
Χρειάζεται να κάνω πρώτα απεγκατάσταση την έκδοση του office που έχω τώρα;

Δημήτρης Βαρυπάτης απάντησε πριν 2 έτη

Επανέρχομαι έχοντας κάνει απεγκατάσταση το 32 bit και εγκαθιστώντας το 64 bit όπως ακριβώς λέει ο οδηγός που μου επισύναψες. Τα ενεργοποίησα κιόλας κανονικά.
Το τελευταίο λοιπόν που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι αν είναι νόμιμη η όλη διαδικασία κι αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με τις ενημερώσεις του Office στο μέλλον. Ουσιαστικά αν θα έχω τα ίδια δικαιώματα με τη διαδικασία να τα κατέβαζα από το επίσημο site τους.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αφού θα χρησιμοποιήσεις την ίδια άδεια, σίγουρα χρειάζεται. Αλλά και άλλη άδεια να χρησιμοποιούσες, νομίζω πως πάλι είναι απαραίτητο.

Το εργαλείο που στείλαμε κατεβάζει τα αρχεία από τον επίσημο server της Microsoft. Απλά τα έχει συγκεντρωμένα για ευκολία. Δεν θα αντιμετωπίσεις απολύτως κανένα πρόβλημα.

Δημήτρης Βαρυπάτης απάντησε πριν 2 έτη

Καλώς Γιώργο, σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σου! Πολύτιμη, όπως πάντα άλλωστε!