παναγιωτης παπαδοπουλος ρώτησε πριν 3 έτη
Καλησπέρα , Θα ήθελα να ρωτήσω κατι. Αν έχω office σε έναν υπολογιστή και του κάνω format τι πρέπει να κάνω για να τα κρατήσω ;;;;. Προσπάθησα να βρω το κλειδί των office αλλά δεν μπόρεσα. Τι πρέπει να κάνω;;;;
5 Απαντήσεις
Dimitris 008 απάντησε πριν 3 έτη
Δοκίμασε να βρεις το κλειδί με το Magical Jelly Bean Keyfinder . Πάτα στο "Download" μπλέ κουμπί αριστερά.(Κάτω από τη λέξη "free") https://www.magicaljellybean.com/keyfinder/ Απάντα σε αυτά. 1)Μήπως έκανες ήδη φορμάτ ? 2)Τα Office είναι από τη Microsoft ή από πχ goodoffer24 που πρότεινε κάποτε το pcsteps ? Απ όσο ξέρω η Άδεια των office δε χάνεται ,πρέπει όμως να είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό Microsoft .
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Παναγιώτη

Αν αναφέρεσαι σε πρόσφατη έκδοση των Office, πρέπει να συνδέσεις τον Microsoft λογαριασμό σου με το προϊόν. Έτσι, τα Office θα ενεργοποιούνται όταν συνδέεσαι.

Αν αναφέρεσαι σε παλιά έκδοση, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Ακόμα και να βρεις το κλειδί, λογικά δεν θα λειτουργήσει.

παναγιωτης παπαδοπουλος απάντησε πριν 3 έτη
Εγώ έχω την έκδοση 2016. Δηλαδή εγώ απλά φτιάχνω ενα λογαριασμό της Microsoft και μετά θα τον συνδέσω με τον υπολογιστή που έχω τα office και θα συνδεθούν αυτόματα με τα office. Μετά το format θα τον συνδέσω με τον λογαριασμό και τελείωσα ;;;;
παναγιωτης παπαδοπουλος απάντησε πριν 3 έτη
Αν είναι μαύρα κάνω την ίδια διαδικασία;;;
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ακριβώς. Βεβαιώσου πως ο λογαριασμός έχει συνδεθεί και στα Office και όχι μόνο στα Windows. Μετά το format θα συνδεθείς με το account σου και τα Office θα ενεργοποιηθούν.

Όπως αναφέρουμε και στους όρους των ερωτήσεων, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε σε ερωτήσεις σχετικά με πειρατικό λογισμικό.