Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowspage_fault_in_nonpaged_area windows 8.1(stdriver.sys)
Nikolaos Thanasoulas ρώτησε πριν 7 έτη
 καλησπερα.βρε παιδια ξερει κανεις πως να φτιαξω αυτο το προβλημα σε windows 8.1…..page_fault_in_nonpaged_area windows 8.1(stdriver.sys)….ευχαριστω!!!

5 Απαντήσεις

Βασίλης Σταυρακάκης απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Νίκο.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα μάλλον στο προκαλεί το stdriver.sys το οποίο είναι της NCH Software.Μπορεί να μην το κατάλαβες  αλλά μάλλον έγινε εγκατάσταση με κάποιο πρόγραμμα ηχογράφησης ήχου.Θα σου προτείνω έναν τρόπο που μάλλον θα σου φτιάξει το πρόβλημα.
Πρώτον πήγαινε στο παρακάτω site  http://www.nch.com.au/soundtap/index.html εκεί που λέει download now πάτησε το και κατέβασε το πρόγραμμα που λέει.Είναι δωρεάν και θα το διαγράψουμε αργότερα μην ανησυχείς.
Κάνε το εγκατάσταση και αγνόησε ότι error σου βγάλει.Στο τέλος ΜΗΝ κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή.Μόλις γίνει εγκατάσταση πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου.Στον Πίνακα Ελέγχου μπορείς να πας πατώντας το στην αναζήτηση των windows.Αν θέλεις αναλυτικότερα γράψε μια απάντηση.Όταν πας στον Πίνακα πήγαινε στα Προγράμματα και μετά Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος.Μόλις μπεις βρες το πρόγραμμα που κατεβάσαμε πριν και διέγραψε το πάλι αγνοώντας ότι error σου βγάλει.Μόλις το διαγράψεις κάνε επανεκκίνηση τον υπολογιστή.
Τώρα θα γίνει λίγο περίπλοκο.
Πήγαινε στην αναζήτηση των Windows πάλι και γράψε αυτή την φορά regedit.Μόλις το πατήσεις θα σου ανοίξει καινούργιο παράθυρο και δεις να λέει υπολογιστής και από κάτω 5 φακέλους.Κάνε ένα κλικ στον υπολογιστή.Πάνω από τον υπολογιστή γράφει Επεξεργασία και μέσα Εύρεση.Μόλις πατήσεις στο εύρεση πάτησε μέσα στο άδειο κουτάκι NCH Software και μετά δίπλα εύρεση επομένου.Διέγραψε τον πρώτο φάκελο και όποιον άλλο φάκελο γράφει NCH.Το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν 3-4 φάκελοι.Διέγραψε τους όλους και μάλλον το πρόβλημα σου θα λυθεί.

Ελπίζω να βοήθησα και για όποια απορία ενημέρωσε με.

Nikolaos Thanasoulas απάντησε πριν 7 έτη

καλημερα!!ευχαριστω για την βοηθεια..θα το προσπαθησω αυτο που προτεινεις φιλε μου…ευχαριστω πολυ νασαι καλα!!!

Nikolaos Thanasoulas απάντησε πριν 7 έτη

καλημερα και παλι..μολις ειδα οτι το συγκεκριμενο προγραμμα το εχω ηδη εγκαταστησει στον υπολογιστη….θα ξεκινησω τα βηματα που μου προτεινεις αρχιζωντας απο τον πινακα ελεγχου φιλε φανταζομαι….λοιπον θα το κανω και θα ενημερωσω…ευχαριστω και παλι!!!

Nikolaos Thanasoulas απάντησε πριν 7 έτη

καλησπερα.τελος καλο ολα φιλε!!!οντος αυτη ηταν η αιτια…σευχαριστω πολυ..καλη συνεχεια σε ο,τι κι αν κανεις!!!

Βασίλης Σταυρακάκης απάντησε πριν 7 έτη

Δεν κάνει τίποτα.Χάρηκα που σε βοήθησα!