Γιώργος Μιχαηλίδης ρώτησε πριν 2 έτη

Διάβασα το άρθρο σας «Διαχείριση Κωδικών: Ο Καλύτερος Password Manager Αντί του LastPass», αλλά δεν κατάλαβα τι διαφορά έχουν αυτοί οι password managers από την ενσωματωμένη διαχείριση κωδικών που έχουν οι browsers. Γιατί να μην προτιμήσω αυτό που έχει το chrome ή το edge, τα οποία εμένα με έχουν καλύψει μια χαρά τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ. Καλό θα ήταν να βάλετε ένα εργαλείο για μείωση μεγέθους γραμματοσειρών.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, το να διαχειρίζεται τους κωδικούς του ο browser δεν είναι ασφαλές καθώς πολύ πιο εύκολα κάποιος μπορεί να σου υποκλέψει τον λογαριασμό σου και μαζί όλους σου τους κωδικούς που είναι συνδεδεμένοι. Οι password managers λειτουργούν με άλλο τρόπο, ενώ επίσης σου δίνουν και τη δυνατότητα δημιουργίας ισχυρών κωδικών.

Δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα με το μέγεθος των γραμμάτων, αν και μπορείς να παίξεις με το zoom στη σελίδα για να το φέρεις εκεί που το θες εσύ.

Γιώργος Μιχαηλίδης απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Γιώργο. Ευχαριστώ για την γρήγορη και κατατοπιστική απάντηση. Αφού είναι έτσι, θα το σκεφτώ σοβαρά να χρησιμοποιήσω password manager.
Όσον αφορά την γραμματοσειρά, δεν εννοώ τα γράμματα της ιστοσελίδας. Εννοώ ότι όταν κάνω copy-paste, εδώ στις ερωτήσεις, την επικεφαλίδα ενός άρθρου σας, αυτή εμφανίζεται με τεράστια γράμματα και δεν ξέρω πως να τα μικρύνω. Αλλά αφού εσείς δεν έχετε πρόβλημα με αυτό, εμένα δεν με πειράζει. Μπορώ να γράψω το ερώτημά μου και με τεράστια γράμματα.
Ευχαριστώ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Όταν κάνεις την επικόλληση, επέλεξε "paste as plain text" και δεν θα έχεις θέμα με τη γραμματοσειρά.. 

Γιώργος Μιχαηλίδης απάντησε πριν 2 έτη

Δεν είχα προσέξει ποτέ αυτή την επιλογή, γιατί δεν χρησιμοποιώ ποντίκι γι' αυτό. Συνηθίζω να πατάω Ctrl+C Ctrl+V. Τώρα θα πατάω Ctrl+Shift+V
Ευχαριστώ Γιώργο.