Καλος Σαμαρειτης ρώτησε πριν 12 μήνες

Γεια σε ολη την παρεα!
Προσφατα αγορασα ενα μεταχειρισμενο desktop dell optiplex 3060 sff.
Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ανοιγει καθε πρωι στις 7 μονο του.
Το λειτουργικο μου ειναι windows 11.Μπορείτε να βοηθησετε;

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 12 μήνες

Καλημέρα φίλε μου
Αρχικά, δοκίμασε να αφαιρέσεις τη μπαταρία της μητρικής για να γίνει reset το BIOS. Επίσης, δοκιμασε να απενεργοποιήσεις το hybernation (οδηγίες εδώ).

Καλος Σαμαρειτης απάντησε πριν 12 μήνες

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση Γιωργο! Θα τα δοκιμασω ενα ενα και θα σας ενημερωσω αν δουλεψε κατι και ποιο!

Καλος Σαμαρειτης απάντησε πριν 12 μήνες

Καλησπερα, εβγαλα το pc απο το ρευμα πατησα το σταρτ 2-3 φορες, εβγαλα την μπαταρια για λιγο, πατησα παλι το σταρτ 2-3 φορες. Απενεργοποιησα και το hybernation και το pc παλι το πρωι απικο!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 12 μήνες

Δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη πρίζα σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Όσο κι αν σου ακούγεται περίεργο, μας έχει τύχει τέτοιο πρόβλημα σε άλλη συσκευή από προβληματική πρίζα.

Καλος Σαμαρειτης απάντησε πριν 12 μήνες

Καλημερα,
Επανερχομαι καθως δεν καταφερα κατι. Υπαρχει περιπτωση να δοκιμασω κατι αλλο;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 12 μήνες

Αν έχεις κάποιο ανταλλακτικό τροφοδοτικό, μπορείς να το δοκιμάσεις για να δεις αν με αυτό εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα.