Σπύρος Παπασταμούλος ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα τώρα με τις πτώσεις τον τιμών στις κάρτες γραφικών θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια κάρτα που να αξιζει για τον δεύτερο μου υπολογιστή προφανώς να σηκώνει και βαριά παιχνίδια επίσης θα ήθελα και ένα καλό τροφοδοτικό ανεξαιρέτως βατ

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου
Το budget σου που κυμαίνεται και σε τι ανάλυση θέλεις να παίζεις; Για να προτείνουμε κάποιο τροφοδοτικό πρέπει να μας πεις ποιον επεξεργαστή διαθέτει η σύνθεση σου.

Σπύρος Παπασταμούλος απάντησε πριν 2 έτη

Για κάρτα γραφικών διαθέτω γύρω στα 400€ με ενδιαφέρει απλά να ειναι ένας τίμιος υπολογιστής  που να μπορεί να παίξει και λιγο πιο βαριά παιχνίδια..χρησιμοποιείται ούτως αλλος για δεύτερος  επίσης για επεξεργαστή έχω τον intel i7 9700k

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αυτήν την περίοδο υπάρχουν ελλείψεις, οπότε μην περιμένεις να βρεις πολλές επιλογές σε λογικό κόστος. Οι μόνες επιλογές που βλέπεις διαθέσιμες είναι η RX 6500 XT και κάποιες υλοποιήσεις μικρότερων εταιρειών της GTX 1650.

Όσο αφορά το τροφοδοτικό, ένα 550W θα σε καλύψει. Αν δεν ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο, πχ κάποιο modular, δες το Corsair CV Series CV550 που είναι οικονομικό.