Γεια σας θελω να φτιαξω εναν gaming υπολογιστη και διαθετω 800 ευρω .Τα parts που σκεφτηκα ειναι αυτα g.skill Ripjaws 16gb ddr4 3200mhz,coolerMaster MasterWatt 450,crucial MX500 500GB ,AMD Ryzen 5 3600box msi TOMAHAWK MAX,Midi cooler Master Masterbox MB520 και nvidia 1660 super 6gb (ολα αυτα ειδα οτι ειναι γυρο στα 800 ευρω πριν γινει αυτο με τις καρτες γραφικων απλα θα περιμενω να παει η 1660 στην προηγουμενη τιμη της γιατι αν την παρω τωρα βγαινει 1100 ολα μαζι).Τα κομματια ειναι συμβατα ? αξιζουν για μετριο προς απαιτητικο gaming αν οχι τι πρεπει να βαλω για να ειναι μετριο προς απαιτητικο κυριως gaming ?
Καλησπέρα Χρήστο και Χριστός Ανέστη
Η σύνθεση σου είναι πολύ καλή για το κόστος της και θα σε καλύψει πλήρως. Η GTX 1660 Super θα σε καλύψει για απαιτηικό 1080p gaming.
Όσο αφορά τη συμβατότητα, ξέχασες να μας πεις σε ποιο chipset μητρικής αναφέρεσαι ακριβώς. Τα υπόλοιπα εξαρτήματα είναι συμβατά μεταξύ τους.
Γεια σας ,αληθως ο κυριος
Δεν ξερω ποιο chipset μητρικης να παρω για να ειναι συμβατο το μονο που ανεφερα ειναι η μητρικη της msi B450 tomahawk max για το build που ανεφερα στην προηγουμενη ερωτηση
Το B450 ήθελα να μου πεις, οπότε με κάλυψες. Η μητρική είναι συμβατή με τον επεξεργαστή, και μάλιστα χωρίς BIOS update, οπότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Please login or Register to submit your answer