Ηρακλής Σακκάς ρώτησε πριν 4 έτη
Γεια σας, είδα ένα βίντεο από τους Unboxholics με τίτλο, Το PC των €350 που παίζει FORTNITE και PUBG 
τα κομμάτια του υπολογιστή είναι τα παρακάτω
CPU: AMD Ryzen 3 2200G Mobo: MSI B350M Gaming Pro RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-3000MHz HDD: Toshiba DT01ACA100 1TB PSU:
EVGA 500W
Case: Corsair Carbide Spec-01
Από τα πολύ λίγα που ξέρω τα κύρια κομμάτια είναι ο επεξεργαστής η μητρική  και η ραμ να είναι ddr4 στα 3000MHz όσο περισσότερα giga τόσο το καλλίτερο φυσικά.... τώρα αν βάλω ένα κουτί ίδιο η ένα τροφοδοτικό ίδιο η διαφορετικό δεν παίζει ρόλο. το ίδιο ισχύ και για τον δίσκο να είναι ssd και από εκεί και πέρα εκεί να είναι στυμμένο το λειτουργικό σύστημα. το θέμα είναι το εξής...εγώ δεν κάνω κάτι το ίδιέτερο γρεπολής παίζω και λολ αλλά... θα μπορώ να παίζω LoL με έστω medium γραφικά....; φυσικά ότι παραγγελία γίνει από eshop θα γίνει με χρήση του affiliate link είδη έχω πάρει 3 δίσκους ssd 2,5 ινστες για 3 λάπτοπ που φτιάχνω. αν γνωρίζετε δώστε μου μια απάντηση.
2 Απαντήσεις
Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη
Καλησπέρα φίλε μου, αρχικά να σου πω ότι η επιλογή τροφοδοτικού είναι σημαντική υπόθεση.  Όπως θα δεις και εδώ, τα ενσωματωμένα γραφικά του Ryzen 3 2200G μπορούν να υποστηρίξουν το παιχνίδι. Αυτή η σύνθεση είναι σχετική με το υλικό που ψάχνεις..
Ηρακλής Σακκάς απάντησε πριν 4 έτη
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας, αυτό το build το έχω σκεφτεί εδώ και πάρα πολύ καιρό από όταν είδα πως όντως βγαίνει φθηνά... και φυσικά σηκώνει πολύ άνετα μετά μια αναβάθμιση την άνοιξη να είμαστε καλά πρώτα ο θεός. να βρούμε καμία καλή κάρτα γραφικών και να έχουμε  και τα χρήματα να πάρουμε και έναν 8 πύρινο amd και να αρχίσουμε τα stream σε τουίτς :D:D