Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwarePower save mode στην οθονη με ανοιχτό υπολογιστή
Zwzefina Pets ρώτησε πριν 1 έτος
 Εχθές το μεσημέρι άφησα  ανοιχτό τον υπολογιστή και μπήκε σε αδράνεια. Το βράδυ που πήγα η οθονη δεν επανερχόταν από την αδράνεια αλλά έβγαζε το μνμ power save mode… Έκλεισα το πσ, το άνοιξα ξανά, έβγαλα όλα τα καλώδια κ το ρεύμα πάτησα το κουμπί για 20 δεύτερα κ στο πσ κ στην οθόνη, φυσιξα όλες τις υποδοχές πάλι τπτ.. όποτε το ανοίγω ανάβει μαύρη οθόνη κ μετά από 3 δευτερόλεπτα μ βγάζει το ιδιο μνμ, σβήνει κ το ξαναβγαζει, συνέχεια… ρεύμα παίρνει κ η οθονη κ ο υπολογιστής, η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη κ συνδέω την οθόνη με μετατροπέα σε hdmi γτ είναι παλιά σχετικά (lg flatron w2240s) κ το πσ είχε άλλη θύρα υποδοχής για οθόνη (infinity gear core 2) κ γι\\\’αυτό το λογο δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω κ στην τηλεόραση γτ έχει μόνο μια θύρα hdmi κ δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω τις ρυθμίσεις… 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα

Αν έχεις κάποιον ανταλλακτικό αντάπτορα, δοκίμασε τον για να βεβαιωθείς πως το πρόβλημα δεν προκαλείται από τον αντάπτορα.

Επίσης, δοκίμασε να αφαιρέσεις τη CMOS μπαταρία της μητρικής για να γίνει reset το BIOS.

Τέλος, αφαίρεσε όλο το μη αναγκαίο υλικό, και αν έχεις πολλές τοποθετημένες μνήμες, κάνε δοκιμές με κάθε μια μεμονωμένα.