Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsproduct key απο αλλο λαπτοπ για windows 8
chrisostomos demetriou ρώτησε πριν 8 έτη
θελω να κανω φορματ το λαπτοπ και απο windows 7 να το κανω windows 8 ..μπορω να χρησιμοποιήσω product key απο αλλο λαπτοπ που εχει windows 8..? τα product key ειναι μιας χρησης και για μια σησκευη.?

4 Απαντήσεις

George Vgs απάντησε πριν 8 έτη

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το product key από το άλλο laptop, αρκεί να μην τρέχουν και οι δύο υπολογιστές ταυτόχρονα τα windows 8 (αν έχεις τα windows 8 εγκατεστημένα σε άλλον υπολογιστή θα πρέπει να τα διαγράψεις για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το product key σε άλλη εγκατάσταση). To product key μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όσες διαφορετικές συσκευές θέλεις, αλλά με την προϋπόθεση να μην έχεις εγκαταστήσει το λειτουργικό σε δύο ή περισσότερους υπολογιστές ταυτόχρονα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Όχι να μην τρέχουν ταυτόχρονα – αυτό φαίνεται σαν να μπορεί να λειτουργεί ο ένας υπολογιστής όσο είναι κλειστός ο άλλος.

Θα πρέπει να σβηστούν εντελώς τα Windows από τον άλλο υπολογιστή για να χρησιμοποιήσεις το product key. Και πιθανώς να έχεις πρόβλημα να κάνεις ενεργοποίηση μέσω Internet, και να πρέπει να κάνεις ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου.

chrisostomos demetriou απάντησε πριν 8 έτη

βασικα εκανα μια χαζομαρα το product key ( στα windows 7) εχει αλλοιωθει (πισω στο λαπτοπ) ομως εχω κανει ηδη format το pc με τα windows 8 και μου ζηταει το product key και με αυτα που με ενημερωσατε τωρα δεν θελω να συνεχισω και θελω να επαναφερω τα windows 7..υπαρχει περιπτωσει να βρω το product key τον windows 7.?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Πάρε ένα τηλέφωνο την αντιπροσωπεία, μήπως με το serial number του μηχανήματος μπορούν να σου πουν το product key των Windows 7.

Εδώ θα βρεις τις αντιπροσωπείες για όλες τις γνωστές μάρκες laptop.