K-Daddy ρώτησε πριν 8 μήνες
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω μια RX 580 8gb το πρόβλημα ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα περίπου ξαφνικά εκεί που παίζω με 60-70 fps τρώω fps drops για 1 sec το πολύ και επανέρχεται. Αυτό το πράγμα γίνετε ανά 3-4 secs έχω βρει μια προσωρινή λύση δηλαδή κάνω restarts απενεργοποιώ και ενεργοποιώ το overclocking της κάρτας μέχρι να στρώσει. Έχει κανεις ιδέα από τι μπορεί να γίνετε αυτό το πράγμα ?
PS: δεν άλλαξα τίποτα στον υπολογιστή, έχω κάνει format στην αρχή γιατί νόμιζα πως αυτό έφταιγε, σε ότι ανάλυση και να βάλω ένα game το κάνει.
to PC μου είναι :
GPU : Asrock Radeon RX 580 8gb
Mobo : Asrock Fatal1ty B450 Gaming k4
16gb Ram
CPU  :Ryzen 7 2700x
13 Απαντήσεις
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Καλησπέρα φίλε μου
Μήπως παρατήρησες αν το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από κάποιο update του driver γραφικών;

K-Daddy απάντησε πριν 8 μήνες
Οποια έκδοση και να βάλω το ίδιο γίνετε !  
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες
Αυτό γίνεται σε όλα τα παιχνίδια; Η κάρτα έχει κανονικές θερμοκρασίες; Αν ναι, η πιο λογική εξήγηση είναι ότι έχει θέμα ο driver ή τα Windows.
K-Daddy απάντησε πριν 8 μήνες
Ναι σε όλα γίνετε, η κάρτα έχει κανονικές θερμοκρασίες τι λύση θα μπορούσε να βρεθεί για τους drivers η τα windows ?
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες
Αρχικά, δοκίμασε 3-4 διαφορετικές εκδόσεις του driver, μήπως και δεν γίνεται με κάποια συγκεκριμένη. Επίσης, δες στο ιστορικών ενημερώσεων των Windows μήπως εγκαταστάθηκε κάποιο update την ημέρα που εμφανίστηκε το πρόβλημα για πρώτη φορά. 
K-Daddy απάντησε πριν 8 μήνες
Έχω δοκιμάσει διαφορετικά version των drivers και τίποτα όσο για τα windows μιας που έκανα format έκανε μονο ένα και μοναδικό update
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες
Αναφέρομαι πριν το format. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που μπορεις να κάνεις. Θα μπορούσες να πειραματιστείς με τις ρυθμίσεις του driver, μήπως και δεις διαφορά με κάποιον συνδυασμό. 
K-Daddy απάντησε πριν 8 μήνες
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν κάνω restart και μου βγάζει πως η AMD γύρισε σε default το WattMan μετά μου δουλεύει κανονικά.
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες
Οι drivers της AMD γενικά παρουσιάζουν συχνά προβλήματα. Είχες πειράξει εσύ τους χρονισμούς της κάρτας ή είναι όλα stock;
K-Daddy απάντησε πριν 8 μήνες
Είναι όλα stock πριν λίγο δοκίμασα να βγάλω τους drivers με το ddu και πέρασα δυο drivers πριν πάλι το ίδιο
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες
Θα μπορούσες να κάνεις μια δοκιμή την κάρτα σου σε άλλο PC για να δεις αν εκεί εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα.
K-Daddy απάντησε πριν 8 μήνες
Δυστυχώς αυτό δεν γίνετε.
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες
Δυστυχώς, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που μπορείς να κάνει πέρα από το να περιμένεις κάποιο update.