Γιαννης Σκμ. ρώτησε πριν 1 έτος
Καλησπέρα το pc μου είναι παλιό αρκετά... Και το έχω ίσα ίσα για youtube Και λίγο league of legends για να περνάει η ώρα μου. Για κάποιο λόγο σταμάτησε να ανοίγει το league of legends βλέπω στο task manager ότι το ξεκινάει το τρέχει και μετά σταματάει εξαφανίζεται από το task manager μόνο του... έψαξα να δω τι παίζει κοίταξα τα αρχεία του και γενικά λίγο Τα αρχεία του pc Και παρατήρησα κάτι αρχεία .json Είναι ransomware Ή malware? Γιατί γενικά τον τελευταίο καιρό κολλάω συνέχεια και ας έχω antivirus...
3 Απαντήσεις
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Γιάννη

Που τα είδες αυτά τα αρχεία; Τα JSON αρχεία συνήθως περιέχουν δεδομένα που στέλνουν ή λαμβανουν από API. Δεν είναι κάτι κακόβουλο.

Γιαννης Σκμ. απάντησε πριν 1 έτος
Καλησπέρα Γιώργο σε φακέλους μέσα στο φακελο windows του σκληρου δισκου και στον φάκελο του league of legends τα είδα... έψαξα στο ίντερνετ να δω αν είναι κακόβουλο και κάποιοι έλεγαν Ναι κάποιοι Όχι... γι'αυτό ρωτάω τους ειδικούς εδώ!!! 
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος
Είναι πολύ πιθανό να είναι απλά αρχεία του παιχνιδιού που επικοινωνούν με τον server. Από μόνο την κατάληξη του αρχείου δεν μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα.