Τάσος Κοβάνης ρώτησε πριν 4 μήνες
Καλησπέρα παιδιά! Έχω εγκαταστήσει την έκδοση Matrix του Kodi. Προσπαθώ να περάσω το Real Debrid, ακολουθώντας τα βήματα του οδηγού. Ωστόσο, όταν μπαίνω στη διαχείρηση εξαρτήσεων, δε μπορώ να βρω με τίποτα το ResolveURL. Τι μπορώ να κάνω; Έψαξα για παλαιότερη έκδοση του Kodi (μιας και στον οδηγό αναφέρεστε στην έκδοση 18, αλλά δε μπορώ να την βρω κάπου.
Ευχαριστώ πολύ

3 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 4 μήνες

Καλησπέρα, πρόσθετα όπως το The Crew και TheOath τον εγκαθιστούν αυτόματα. Αν δεν τα έχεις ήδη, ή αν στο “Εγκατάσταση από αποθετήριο” δεν βλέπεις πουθενά το ResolveURL Repositiry, τότε μπορείς να το εγκαταστήσεις από αυτό το URL:
https://gujal00.github.io/
Είτε μέσα από το Kodi, ως προσθήκη πηγής

View post on imgur.com


Είτε απευθείας το zip από τον browser (repository.resolveurl-1.0.0.zip) και μετά “Εγκατάσταση από αρχείο zip” μέσα στο Kodi

View post on imgur.com

Τάσος Κοβάνης απάντησε πριν 4 μήνες

Άκη καλησπέρα και πάλι! Κατάφερα να περάσω το ResolveURL με τον τρόπο που με έδειξες. Πηγαίνοντας να κάνω την επανέγκριση λογαριασμού, πρόσεξα πως αντί για το Real Debrid μου λέει να κάνω την επανέγκριση μέσω του AllDebrid. Είναι το ίδιο πράγμα με το RD ή πρόκειται για κάποιο λάθος/scam?
Σε ευχαριστώ πολύ

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 4 μήνες

Τάσο, το Real Debrid είναι πιο κάτω στην ίδια καρτέλα των καθολικών επιλυτών (Universal Resolvers) στις ρυθμίσεις του ResolveURL. To All Debrid που είναι στην κορυφή δεν είναι η σωστή υπηρεσία.