Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsScanning and repairing drive (C:)
Giota Pso ρώτησε πριν 4 έτη
Πριν 2-3 μέρες άνοιξα άλλο θέμα το οποίο έκλεισα λέγοντας ότι ελπίζω το σαραβαλάκι μου να αντέξει 1 χρόνο ακόμη. Δε το βλέπω! Λοιπόν, το τροφοδοτικό έχει θέμα ο υπολογιστής έκλεισε λόγω εξάντλησης της μπαταρίας η οποία δεν κρατάει πάνω από 5 λεπτά μόνη της. Όταν γύρισα και πήγα να το ανοίξω ενώ άνοιξε και φαινόταν να προετοιμάζεται (δλδ η κλασική εικόνα με το λογότυπο των Windows 10 και το κυκλάκι από κάτω) δεν άνοιγε. Πέρασαν 10-15 λεπτά έβλεπα ότι το κυκλακι γυρνούσε αλλά πληκτρολόγιο επεξεργαστής δεν ανταποκρινόταν. Το άφησα και όταν γύρισα είχε σβήσει (λόγω μπαταρίας πάλι). Πήγα να το ξανανοίξω και μου έβγαλε το μήνυμα που γράφω στον τίτλο και μετά ”Προετοιμασία αυτόματης επιδιόρθωσης”. Στη συνέχεια μου έβγαλε αναζήτηση προβλημάτων και έπειτα κάτι τύπου δεν βρήκε λύση, δεν μπόρεσε να το επιδιορθώσει κάτι τέτοιο. Εγώ επέλεξα τη συνέχεια για προχωρημένους και όχι το κλείσιμο. Μου έβγαλε 3 επιλογές: η μία έλεγε νομίζω ”έξοδος και συνέχεια στα Windows”, η άλλη κάτι για επαναφορά και την άλλη δεν τη θυμάμαι γιατί έβριζα και επέλεξα να κάνει συνέχεια στα Windows. Άνοιξε, δεν δείχνει καμιά αλλαγή, όλα φαίνονται φυσιολογικά. Αν μου το ξαναεμφανίσει τι κάνω; Και γενικά εφόσον δεν επιλύθηκε το ζήτημα μπορώ να κάνω κάτι; Να πω ότι είναι Toshiba satellite l500 και τον έχω από το 2010. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιώτα,
Το συγκεκριμένο πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ο υπολογιστής δεν έκλεισε κανονικά, αλλά λόγω έλλειψης μπαταρίας.
Αν τώρα σου λειτουργεί κανονικά, δεν υπάρχει θέμα. Αλλά να αποφεύγεις να κλείνει έτσι ο υπολογιστής γιατί μπορεί να δημιουργηθεί θέμα στα Windows.
Όσο αφορά την κόλλημα που είχε στην εκκίνηση, μήπως έκανε κάποιο update?

Giota Pso απάντησε πριν 4 έτη

Γεια σου Γιώργο, 
μακάρι να ήταν μόνο αυτό και όχι κάτι πιο σοβαρό. Δεν μου έκλεισε για να το ξανανοίξω, αύριο θα δω αν μου το ξανακάνει.
Δε φαινόταν να κάνει update γιατί το πληκτρολόγιο φαινόταν ανενεργό και σχεδόν δεν ακουγόταν, βασικά ήταν σα να είχε κολλήσει. Καλώς ή κακώς μετά από 15 λεπτά έκλεισε μόνος του και μετά μου εμφάνισε τα παραπάνω, στη θέα των οποίων φρίκαρα…! 
Ευχαριστώ για την απάντησή σου!

Dimitris 008 απάντησε πριν 4 έτη

Πάντως Γιώτα ,φρόντισε όσο είναι δυνατόν ,να μην υπερθερμαίνεται το λάπτοπ.Αν και όπως είπες στην άλλη ερώτησή σου ,έχεις θέμα και με το τροφοδοτικό.(και γενικά ,πολλά θέματα)
https://www.pcsteps.gr/12142-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7-laptop/
Έχε κι αυτά υπόψην αν ποτέ χρειαστεί. Αν δε μπορείς να μπεις στα windows
https://www.pcsteps.gr/1291-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-windows-7-8-10-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-format/

Δίσκος Επιδιόρθωσης Συστήματος στα Windows 7, 8.1, 10

Giota Pso απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ Τρελέ Επιστήμονα για την απάντησή σου! 
Πάντα είχα υπόψη μου όλα αυτά για την υπερθέρμανση των λάπτοπ γιατί πράγματι μπορούν να κάνουν ζημιά, γι’ αυτό και το πρόσεχα αρκετά, τόσο τον χώρο του όσο και το αν ζορίζεται με τη ζέστη και όλα αυτά. 
Πολύ βοηθητικά και τα υπόλοιπα για τις επιδιορθώσεις. Να ‘σαι καλά!